Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pripreme za treci svjetski u toku.I pticama na grani je jasno.Bijeda ce da ratuje a bogataši guzicu u kraj.
Ima li sta od ministra vanjskih, je li opet otisao u Dubaiji?
Pripreme a nove generacije turbo folk bošnji znsju samo pamperse mjenjati..Ni za šta ih bog nije stvorio osim dudlanja šiša i turbo folk krkanluka i seljakluka...
Europa je u ratu, ogromne kolicine se salju u Ukrajinu od puscane municije do sofisticiranih raketnih sistema i avijacije. Mi jos nismo, ali do marta 2025 i mi cemo biti u ratu na negdje na tlu Europe. Nema sumnje .
jest i ja sam govorio 1992 ge neće biti rata niko nije lud da ratuje a tri godine poslije jr bilo 100 000 mrtvih 70% bošnjaka 30 000 silovanih žena i dva miliona protjeranih. Najviše volim komentare ovih gluppana koji nikad pađeti neće doći.
Ratu je u toku i proširuje se a neki trube o tome da rata neće biti. Isto kao 90ih, neće nas iako su već sela oko njiha gorjela.
Na istoku stare price, na zapadu nista novo na zapadu nista novooo
Amerika dobija sve sto zeli, svi ostali donji.
Amerika je u velikoj krizi a dostampavanje dolara bez pokrica vise ne pomaze. Ovdje je cilj da NATO clanice izvade Amere iz gova.a clanarinom i kupujuci njihovu vojnu tehniku a tu je potreban neprijatelj i od Rusa ih napravise a uskoro ce i od Kineza.
Sve u cilju mira, poštovanja ljudskih života i nadasve ljubavi 👹
Klix gospodo,jeste li čuli šta ovome što okolo se objavljuje,je li ovo istina ili nije,recite nam nešto. "Objavljujemo EUROPOL-ovu shemu koja otkriva: Konaković se u martu 2021. godine u Dubaiju susreo sa Edinom Gačaninom Titom"
Od koga treba dase brani posr..o nato
Zamisli da se ovaj novac ulozi u ljecenje,hranu siromasnima….bilo bi ovo ljepo mjesto za zivjeti….
Gledamo u propast svojim očima. Koliko mora jedna zemlja biti jaka da pola svijeta gurne u rat hiljadama kilometara od sebe i jos da zarađuje na tome. Niko ni da se počeše.
Od 2014. godine dodatno potrošili više od 600 milijardi dolara za odbranu. A NIKO IH NIGDJE NIJE NAPAO. I sad traže još više! AL MUZU EU ZEMLJE SVAKA IM ČAST, SVE PO JADNIM GRAĐANIMA
Ratovima se jedino Srbi raduju, ali valjalo bi da ovo prestane.
Za odbranu od koga? Nato već odavno nije mirovno savez već agresivni instrument za elite i oligarhije, pranje para kroz proizvodnju i prodaju oružja
Opet će se Srbija bombardovati.
Ali ti nećeš od toga biti ni bogatiji, ni pametniji a neš ni je..t, ostaćeš zatucan.
95% tih para ide u americke kase a u nuklearnom ratu im nebi pomoglo i da svaki gradjanin nato drzava ima vlastiti tenk i borbeni avion tako da je to porez za budale
Samo nek se naoružavaju, valja opet gađati BG ako krenu na Kosovu i kod nas sranja praviti.
Kada ste to "vi" BG gadjali, na Soniju ?
Rusija ovo ne moze dobiti, jer oazi sad ovo, NATO moze otici i na 5% a Rusija gubi svaki dan :)