Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šaka senilnih i bolesnih ljudi kroji sudbinu cijelog svijeta, tuga
Ovako je bilo i prošli put kad je Biden molio Salmana da poveća proizvodnju nafte da se cijene smanje. Saudijci odmah poslje tog sastanka smanjiše proizvodnju i cijena nafte skoči. 😂😂😂😂 Žalosno je to što ih više niko ne sluša. Bliski Istok se miri i sarađuje ekonomski i vojno između sebe. Čak su se Iran i Saudijci pomirili i počeli sarađivati. Kina i Indija su definitivno više na strani Rusa nego USA i EU. The world is changing.
Poserem vas ja sve, i vasu Game of Thrones
Kako se ovaj denilni kauboj može rukovati sa ubicom novinara?Možda zato što je senilan?
*senilni
Salman.. jedan od njih!
Pravi se indijski put svile prema evropi, ili bolje rečeno želježnička i pomorska brza veza
3023 godine
jedino Turci na tri stolice ...nemozes ih skontat nikad
Indija, Kina, Saudijska Arabija, Brazil, Mexico, Argentina, Južno Afrička Republika, indonezija. Ni jedna od ovih G-20 zemalja nije uvela sankcije Rusiji. 85% svijeta uključujući Izrael i Novi Zeland nije uvelo sankcije Rusiji. EU i USA i dalje trguju sa Rusijom. Američke kompanije koje još posluju u Rusiji (npr. Pepsi) su platile poreze u vrijednosti 35 milijardi dolara u Rusiji.
Ničija NE gori do zore.
Ma kojih kara sve trojicu...
Šta kažu Simpsoni na ovo
Jel mu za rucak servirao meso isjeckanig Kashogija.
Sad kad su se Kinezi, Rusi, Indijci, Afrikanci i Juznoamerikanci uvezali, Biden očajno traži saveznike. Ako i islamske zemlje odu na drugu stranu, bit će kritično. Došlo vrijeme da se USA i EU, Arapima, crncima i latinosima uvlače u pak.šu. Izrael je kao i uvijek bio brži, oni su se već do ramena zavukli kod Bin Salama.
Selman je gori i od Putina,Bajdena..
Nafta u zamjenu za zastitu. Tako funkcionisu vec decenijama. Kraj price.
pobunio se kolonijalni pijun, zaboravio historiju KSA