Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
provocira nas tvoja stranka zadnjih 30 godina, navodno se sjetili branit interes bošnjaka tek kada vlast izgube? i kad kupe par ruka delegata. Gdje je bio interes bošnjaka za reviziju tuzbe protiv srbije?
ja nemam ništa sa Nipom, te cu ih uvijek kritikovati kada pogriješe, vi SDA botovi ste rtd svakako
Dobro pogledajte. Trgovina i izdaja Bosnjaka sda klike s agresorskom elitom (ratno profiterstvo) i kasnija pljackaska privatizacija, otimacina omrzli su Sda kod postenih i samosvjesnih. Sadasnja politicka korupcija Sda s tri papka i guranje Komsica ojacali su Hdz i zbog tiga ce Smit djelovati. Ko je kriv? Sda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čuj Bosance provociraju a Bosanaca 0.5% na popisu stanovništva. Čudno.
Bosance? Are you fucking serious???
Zivio drug Tito (COVIC)
Pa Bosnje svi provociraju a on sve vise podaniji i mirniji.Nije rekao Vukan dzaba sto ga vise ponizavas i gazis on sve mirniji i mirniji
Mehmedovicu neznam sta cekate sa protestima pozvati sve Bosnjake da se odazovu masovno na proteste ispred Ambasade Amerike zbog ambasadora Marija koji namece izborne zakone i naredzuje Schmidtu da ih proglasi. I protiv Visokog predstavnika i dati im do znanja da oni ne mogu da određuju koju će stranku istjerati iz vlasti, a to je SDA koja je pobjednik izbora. Svi na proteste dok se god ne vrati izborni zakon.
Sve si lijepo posložio.Majstore preuzmi stranku,očisti je od metuzalema,odrodili ste se i od boga i od naroda. Zahvalite se Bakiru i njegovoj Seki.Koštao vas je Stambol opstanka Bosne.Okrenite se Briselu.Pretvorili ste najbrojniji narod u vjersku sektu,a Tito ga je priznao Ustavom.Ne tražite krivca mimo vas.Umijte se hladnom vodom.Vrijeme je isteklo.
Ovdje su samo Hrvatski botovi... mogu ga pomapfl*ati... priču ušt*aštva mogu u zagrebu voditi
KLIX ie smece kojim upravlja mreza botova u komentarima te na taj nacin pokusavaju da uticu na misljenje prosjecnog covjeka
Ohr i Šmidta tuziti zbog uvodjendja ne-demokratskih zakona
Svaka cast na ovom komentaru Mehmedoviću. Nesto se hitno mora uraditi.
Pojasni Mehmedovicu da li provociraju Bosance ili Bosnjake?
Pa vi ste htjeli devedesete sa svima osim sa komunistima.....
90-te se glupo napustilo siguru Yuge
Za sve ovo je SDA isto kriva jer godinama je u vlasti i doveli ste dovde. Al je kuknjava tek sad kad gubite vlast. Mante suplje o napadu na BosnjOke!
Ovo je nevjerovatno koliko je hrvatskih botova na ovom Klixu!
SDA je odgovorna za sadašnju situaciju, 30 godina ignorišu sve vezano za bošnjački narod zbog ličnih interesa pa imate li imalo obraza...
Odgovor je jasan,sve firme sa hr predznakom istjerati iz nasih mjesta,premier kladionice zatvorit da ne upotrijebim drugi izraz,i ne dati hrvatima i srbima da ista kroje u Sarajevu i nasim mjestima!