Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čiko sa grande cojones.
grande huevos
Gospodin
Budi na strani istine, makar bio sam….
Govorimo istinu, ma kako ona bila pogubna za nas. Borimo se protiv licemjera. Istina i pravda uvijek pobjeđuju.
Čovjek kaže istinu koja čifama ne odgovara, jer oni sve postižu silom i lažima.
Dođe ti neko u komšiluk, naseli se. Poslije se proširi, prisvoji tuđe kuće i zemljišta iz kojih istjera narod i progoni ih. Tako 70 godina. A komšije Arapi gledaju i samo gledaju. Bravo komšije. Sav se najtežim kada neko diže u zrak ove Arape. Bacaju pare na zlatne šteke i i ostali luksuz a politika i vojska nula bodova.
Čovjek je samo realan iniskren u odnosu na ostale licemjere.
Bravo Lula!
Ovaj gospodin bi mogao biti likvidiran pod sumnjivim okolnostima kao i mnogi koji se nisu složili sa ovim satanističkim cionističkim sistemom.
Aferim gospodine. Svaka rijec Vam je bila na mjestu
Respekt
U pravu je čovjek potpuno
Bravo predsjedniče, ne daj gujice ko Olaf!
Bravo deda!!!! Imaš moji dozvolu da dobro našamaraš tog izroda iz Argentine!!! Svaka čast Ircima, Špancima, Brazilcima, Južnoj Africi koji jasno i glasno kažu da Izrael čini genocid za razliku od puno veliki država koje šute kao što je Turska, Rusija, Arabija... Iran ne navodim ni na jednu stranu jer oni bi sutra poravnali Izrael i samo čekaju pravi trenutak da to urade i hoće ako Bog da!!!
Nije sramota uraditi malo, sramota je ne uraditi ništa!!! Bojkot svih zidovskih proizvoda!!!
Bravo Lula majstore!!!
Da ga dragi ala dzelesan nagradi i ukabuli, e ovo je insan.
selefije iz saudije i okolnih arapskih drzava prodaju palestince za par americkih mlaznjaka, tenkova, javelina jer se boje šija a šije im glavni brane arape u palestini, malo je reci da su demonizovani
Selefije su sekta.Nemaju veze sa islamom.
Na zalost zivimo u vremenima u kojima reci zlikovcu da je zlikovac trebaju ili jaja ili zrno dostojanstva. Na zalost, u Evropi nedostaje i jednog i drugog, ali zato treceg ima i za izvoz: saucesnistvo u zlocinu i pomaganje u genocidu.