Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece Ramiz nidje 😂
Amateri. Kod nas bi već odavno završio ispred nečije vikendice.
Danas bi Ramiz već bio u Visokom pored piramide, da dizalica nije zakazala..
Ne može kranom. Samo ručno - prema egiptolozima. Lijana i jedno 2500 robova. Hooo..ruk! More Marko ne ori drumove,...
Nek su objavili koliko je tezak, sljedeci put nek dovezu jacu dizalicu🤣🤣🤣
Faraonovi robovi ga isklesali i na leđima donijeli 😂 Je*em ti historiju koja te uči da su robovi tonama teške blokove rukama pravili od blata, a onda na kilometre udaljeno gradilište konopcima vukli i gradili nešto što je i danas u najsavremenijim uslovima nemoguće.
I onda kad izneseš razumne argumente protiv zvaničnog stava pojedinih naučnih disciplina, dobiješ ocjenu 1. Pa recite vi meni jel škola pravedna i jel škola uvijek upravu? Pita te nastavnik da izneseš svoje mišljenje o nečemu, ti izneseš i dobiješ lošu ocjenu za mišljenje. Jel to pravedno i ispravno? Dobro i prolaze ti prosvjetni radnici, pravi mali karijeristi, nikakvi profesionalci.
Ovo sve ludo.
hhahha ...--- pa nije Remzo cakija da ga sakrijesu carapu... ja budala brate mili
Amateri
pa zar smo i do Egipta dobacili?
Pun je dragulja i zlata unutra.
Hahahahahaha lopovi se precijenili.
Levati. Da su samo rekli Asimu, on bi to sredio...
Sada padaju priče o konopcima, balvanima i ljudima koji vuku!!!!
oruzje? wtf
Jbg u Visokom bio Ramiz dok je dosao dole stigo drugi pa morao umjetnicko ime uzet Ramzes
Posmatrano na hiljadugodišnjoj historijskoj osi, čini se da mi uopste nismo zaštitili informacije o nama kako bi daleke buduće generacije imale predstavu o tome kako smo živjeli i uvid u ostvareni naucni napredak. Građevine, pogotovo staklene u zemljotresu budu uništene do neprepoznatljivosti, podaci u oblaku odoše s solarnom olujom, knjige uništi vlaga. Piramide i zapisi na kamenim pločama imaju veću šansu, pa bi neka daleka generacija opet bila resetovana na te početne postavke.