Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neznanje nije opravdanje. Hirosima i Nagasaki NISU bili (a niti sada) glavni gradovi Japana. Amerikanci (a vjerovatno i rusi) su izgubili vise atomskih bombi. Na primjer jeadn avion je pao u Atlantik kod Spanije, bomba nije nikad pronadjena. Gori primjer je potonuce podmornice sa vise bojevih glava u Pacifiku. Da li su izvadjene ne znam. Medjutim to NIJE toliko opasno koliko se mnogi ljudi strase. (Ne znaci da se ja slazem sa postojanjem atomskog oruzja, a pogotovo se ne slazem sa americkom politikom) Prvo se BOLJE informisite pa onda komentirajte.
Ma ja odoh zivjet u Ameriku, tamo ovoga nema! I kupujem rakiju od tebe Mrax!!! Da se opremim!
...da ti roknu samo dvije sve bi ti se samo kazalo... ma kad je dernek nek i hala gori,e što ovi ameri znaju usrati ne zna niko
Slazem se sa Staljinom :)
lezi jasta.. ev cim su saznali da ima omba.. sad ce ona explodirat za jedno 2-3 dana... cccc, kako neko rece, bem ti i grenland i bombu..
amerikanci bacaju atomske bombe, nosaju ih tamo vamo, pa cak i gube i onda napadnu zemlju optuzujuci je da ona ima oruzje za masovno unistavanje. Koje naravno nikad nije pronadjeno kad je zemlja osvojena. Druga zemlja ima struju na nuklearni pogon (kao i mnoge druge zemlje) i opet hoce i nju da napadnu...sasvim je logicno i nije tesko zakljuciti da je amerika najveci agresor na svijetu. Pa zamisli bolan baciti atomsku na glavni grad drzave i pobiti na hiljade civila, koji i dan danas imaju posljedice zbog toga...i nikad za to ne odgovarati? Ali najveca je sila pa niko nista ne smije...interes.
a dje dodje grenland ,prodajem domacu rakiju
ma boli me kurac i za grenland i za atomsku
pa ko zna mozda ameri nisu izgubili ovu bombu samo valjaju supljake, ko zna gdje ce ova eksplodirati i vjeorvtano ce optuziti nekoga treceg mozda je bace nedgje u pustinje irana i optuze ih da vrse nuklearne probe i napadnu ih, mislim da je ovo americki supljak oko bombe
miki,jebem ti kevu :)
hal-wa POZDRAV OD SRPSKOG DEMOKRATSKOG NACIONALISTE SLAZEM SE NAJ GORA SU GOVNAAMERIKA UNISTICE CITAV SVIJET A NJIH CE UNISTITI PRIRODA A KINEZI SU VEC NAPRAVILI SVJETSKU KRIZU POSTO SU SE UVALILI U SVE DRZAVE TREBA I PROTJERATI OD NAS
Amerikanci su govna najveća, uništiše planetu na sve moguće načine... Ako pukne ova bomba u grenlandskom ledu, ko zna koliko će se samo leda otopiti i koliko će ova nuklearka ubrzati proces globalnog zagrijavanja... Zbog njih i Kineza ćemo svi u 10000 pizdi materina da odletimo.
u svedskoj problemi (u ovom slucaju u danskoj) ZDRAVO....
samo dok jednom rokne i razbaca ih znat ce sta se desilo barem......pa ja.