Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusiju treba premjestiti iz UN-a u paralelni univerzum u koji su se sami smjestili.
A Rusija bila medju zemljama koje su stvorile UN lol
Ne nego Ukrajina. Pročitaj malo, Ukrajina je bila jedna od prvih država potpisnica Povelje i jedna od osnivačkih država (uz 50 drugih) koje su utemeljile Ujedinjene nacije 1945. godine.
Sjedište UN treba premjesti u Banja Luci ili Laktaše rekao je Milorad Dodik
Ma u moskvu treba preselit pa da mogu bacat kroz prozor i strane ambasadore ili ih trovat kao i ruse koji nisu za putina
Pa zar je ovaj Lavor dobio viuzu na par sati da dodje???
Ma pritvorite govno
Pokaži ih Dodiku on će to rješiti po zakonu o kleveti.
E cuj SAD prekrsile hahaha a Rusija jok ?? Sem sto iza resetaka baca ljude koji slobodno govore i gasi nezavisne kanale!
Hahahaha, a 'dje Lavore za pishanje, možda u Moskvu, kakva ruska morončina.
A sto ne uplatite malo u kasu UN-a alkoholicari
trijezne li se ovi rusi ikad???
Hhahahaha evo ga kao Dodik laprda 🤣🤣🤣
Evo ja imam prijedlog, mozda u Kijev
Šta misliš da se prebaci u Bakhmut. Tamo ne treba viza nikome, pušku u ruke i otimaj
Sjediste treba premjestiti u RS u Šipovo i predloziti da generalni sekretar bude Zmaj od Sipova, jer je to kao i sve na svijetu cirkusijada. Na teniskom turniru 'Srpska Open' navode da je bio svakako specijalni gost (ko ne vjeruje neka procita pojedine srbijanske medije) pa neka svijet vidi da mi imamo i vece idiote od Dodika, Zukana Heleza, Traktora ili Kifle.
A gdje bi? Na sibir? 🤣🤣🤣
ne znam za UN, al znam da Lavrov treba da se izmjesti sa planete