Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala LJUDi !Palestincima bliza Kolumbija,Honduras,Cile od ,,brace" prokletih arapa u okruzenju.
Saudijska Arabija u saradnji sa USA postavila dodatne raketne presretače za obaranje eventualnih letjelica i raketa iz Jemena. Ne čudi. Porodica Saud je preuzela Poslanikovu Arabiju, i uz podršku cionista, je nazvala Saudijska Arabija. I instalirali vehabizam, kao zaštitu cionizma u regionu.
Cionisti su ušli u neke arapske zemlje to nema sumnje, ali nemoj sumnjati da neke ne čekaju da krenu protiv Izrahela
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Cionisti su možda dobili bitku ali su izgubili rat , od Južne Amerike do Australije su protesti protiv Cionista , pa i sami Izraelci protestuju protiv Fasista koji ubijaju Palestince. Vlade zapadnih zemalja će popustiti pod pritiskom normalnog naroda kad tada.
Španija je očistila svoju zemlju od jevreja mnogo prije nego li Hitler.
Zaboravili ste napisati i Bolivija,pored Kolumbije i Cilea.Svaka cast latinskoj Americi,uvek su pokazivali da se ne plase Amerikanaca.Kontinent sa karakterom.
Jedini način da se pobijedi cionizam je da se pobijedi kapitalizam. Jedini način da se pobijedi kapitalizam su socijalizam i komunizam. Sve bivše socijalističke države su protiv ovih đavola. Zato je premijer Slovačke i stavio sliku Če Gevare u kabinet i sklonio zastavu EU. Shvatite, kapitalizam mora pasti. Mi smo ispali glupi u Jugoslaviji svi.
Pa taj isti kapitalizam je uzrok što se neke od arapskih zemalja dave u parama. Evropa a pogotovo Amerika je surovi kapitalizam. Možeš kupiti ljude, mišljenja šta god želiš za pare kao što to rade cionisti. Ali arap voli srati u zlatnu šolju i pisati po riskinjama. Hebiga prioriteti.
Bar neko ima damu.
a gdje su u svemu tome bošnjaci i njihov opstanak
Gazi se ovo i desava zbog razjedinjenosti arapskog pogleda na Palestinu .Dok Cile i Honduras Kolumbija itd bojkotuju Izrael dotle Arabija prima u posjetu diplomate iz Tel Aviva i ulizije se amerima .Nemaju stava niti kicme kada je u pitanju opstojnost Palestine .
Arapi su najveća bagra
I esmeralda skontola da nije ovo u redu
OVAJ PORTAL LAZE, VRLO MALO ZEMALJA PODRZAVA PALESTINCE!
Ispadose Latinoamerikanci veci prijatelji Palestine nego Arapi, kojima je na sramotu sto ne podignu svoj glas više
Latinoameričke države oštrije od Nasrale koji je tupio 3 sata a da ništa nije rekao
Bravo Juzna Amerika. Duh Che Guevare zivi. Che je bio protiv aparthejda - za jednu zemlju, narodnu demokratsku Palestinu
Gabrijel Boric, predsjednik Cilea porijeklom Hrvat je protiv Izraela. Nije ko ovi nasi Hrvati.
Aferum.. Ove "iskrene i prave" katoličke zemlje znaju cijeniti ljudske vrijednosti...
Međunarodno pravo je mrtvo. Ubila ga briselska pacovska administracija jalova i licemjerna.