gooUser1698560860
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Da
Registrovan
29.10.2023.
Komentari
399
Komentari korisnika
Zna li Jared da su Srbi istrijebili Jevreje u judenfrei Serbiji i da je Hitler zbog toga odlikovao Srbiju?
Isporucuju bagatelno struju Covicevom Aluminijumu.
Jebiga, mora neko platiti razliku u cijeni struje za Aluminijum!
Bolje i da malo trese, nego da bubne jednom i sve srusi!
Zasto juzna, a ne sjeverna preko Brckog. Pored toga bila bi jeftinija.
I SAD IDU ZALBE NA VISE SUDSKE INSTANCE, SVE ODBIJU NOVALICA IZ POLITICKIH RAZLOGA, A ONDA SPEKTAKL, STRASBOURG, SUD ZA LJUDSKA PRAVA, SUDIJE KOJE SU PLACENE 30 000 EURA MJESECNO, NARAVNO, MILIONSKA ODSTETA KOJA SE MORA PLATITI NOVALICU I KOJI MORA BITI OSLOBODJEN JER JE OSUDJEN BEZ DOKAZA. ISTO ZA MALINU I SOLAKA! PREDLAZEM DA KAZNU PLATE SNSD, HDZ I TROJKA STRANKE! NEKA PODIGNU KREDIT!
Ess, stavili Prijatelje, Prijatelje gledaju razlicite generacije, Prijatelje gledaju i danasnji tinajdjeri i tinajdjeri iz 1994 godine!
The golden lily is a traditional symbol of the Bosniak people,[dubious – discuss] and was a heraldic national symbol of medieval Bosnia and a coat of arms of the Republic of Bosnia and Herzegovina.
https://en.wikipedia.org/wiki/Lilium_bosniacum
Za posrbice sto lazu da su ljiljani simbol krscanstva sto naravno nisu, pogotovo sto je Lilium Bosniacum ili zlatbi bosanski ljiljan cvijet koji raste iskljucivo na visikim bosanskim planinama! Zlatni ljiljan je nas simbol, a Lilium Bosniacum ili zlatni ljiljan je bosanski planindki cvijet!