Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A možemo li mi obični smrtnici kad krenemo u neku stranu zemlju odbit PCR test i navest razlog ne želomo da strana zemlja ima naš DNK?
A koje si ti drzave predsjednik pa da si nesto bitan toj nekoj drzavi u koju ides?
Kad budes nosao diplomatski pasos mozes svasta sto ne mozes sa obicnim, a kad budes obnasao funkciju koja ti daje dodatni legitimitet mozes jos i vise.. a do tad si nebitan.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Razvukla ga sobarica pa nisu znali vratit na mjesto.
Putin je stavio europske i svjetske kolonijaliste na pravo mjesto ...rascepusali bi Rusiju devedesetih da se Putin nije nametnuo kao pravi autoritativni vladar ..bolje da on zivi kao car u Rusiji nego da Rusijom vladaju imperijalisticki carevici...
Evo ih na slici kao iz djecije slikovnice, dva mala covjeculjka za velikim stolom. Kao svadjaju se i vicu jedan na drugog, onda jedan skoci pa trci, trci i tuce drugog hahaha ma bajka prava
Kakav DNK,oni ako htjednu uzeti njegov DNK on je vec uzet sa dlake.
Eto rusi bi ga klonirali ne daj bože....
Morali na telefonu pricat 😁
Svaku rečenicu su morali ponavljati po 5 puta, dok su čuli jedan drugoga, zato je dugo trajalo.
Velik sto odslikava malenkost taxiste iz Moskve sa musterijom na z.sjedistu.
Eto baš Putin hoće da ga klonira...
Ovi ruski dvori imaju lijep enterijer što jes' jes'. Ni dodikovi im ne mogu opepelit,bez obzira što su više koštali.
Da nebi neki pobjesnio
haj klix,al komentari dno dna,seljacine.
Vela havle, koja paranoja.
Prepo se Macron, mogo bi Putko glavom spucati.
Pa jel jeo ikako dok je gore bio? Jel koristio viljusku, noz, kasiku? Jel piso??? Kakav ba DNK. To se danas lako dobije.
Jbga koliko je Rusija trn u oku zapadu, nebi me iznenadilo da neki državnik namjerno dođe zaražen. A Putin mu ipak pokazao da postoje pravila u njegovoj kući pa makar i ovako modificirana. Nisam ljubitelj Putina, ali mislim da je ovdje u pravu.
Izbjegaju???? Pa mater vam seljačku.