Ne mogu
Spol
Ženski
Boja avatara
ee5b7a
Banovan
Ne
Registrovan
05.04.2013.
Komentari
311
Komentari korisnika
Kako se “muĆi”????? Pa ja ne mogu više čitati ovaj klix. Ko su ovi što prepisuju? Pa da ti bar prepiše kako treba. Ima jedan jednostavan zadatak i ayebe ga. Na korak sam da brišem ovu aplikaciju, ali gdje ću čitati o rezanju krastavaca, kako je auto završio ma šinama koje ne postoje…
Sav sam se uznemirio od one baklje. Jbt ko srbijanski tabloidi: “A šta je ona uradila, možete vidjeti ovde…” A ona stoji. Volio bih kada bi Klix izašao iz ormara i postao tabloid, što i jeste, ali zvanično. Ono da se baš autuje.
A Džeke kralja. Stanovi, kuće… sad još i Inter kupio. Svaka čast!
Živio ovaj praznik slobode, demokratije, slobodnog mišljenja i izražavanja, zajedno sa učesnicima i blagostanjem u kojem žive. Ko nije primio platu od 350 km u bilo kojem lancu marketa iz RS, ne zna šta je život.
Ja glupa čovjeka.
Kandahar.
Kakvo pseto.
Sreća za Ruse da im RS neće nametnuti sankcije. Mogu računati na tri šlepera peleta.
Žao mi Ukrajinaca, ali možda nije loše ovo što je ludak uradio. Cimao je svijet konstantno, nešto poluprijetio, a sve zahvaljujući "halo efektu". Sada se vidi da nisu upola moćni koliko se *urče. Dovoljan je podatak da tolika "sila" nema vlastiti mobitel i automobil. Ladu ne računam. Vučić je to shvatio davno, samo onaj naš lugar vrišti i prijeti kako će prebiti komplet kafanu. Dok prvi lik ne ustane i pozove ga da izađu ispred kafane.
Pa ništa, stavimo još jedan jastuk na stolicu i nastavimo oštro osuđivati ovaj čin i sistem u kojem ovakav polusvijet nekažnjeno gazi djecu.