Komentari (386)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi ponižavamo sami sebe odavno. SaDakA politika nas je i dovela do ovdje.
pa evo sad imamo politiku koju? Ovi iz trojke šute ko zaliveni niko se nebuni protiv apartheid zakona,zašto??? Željko podnosi apelaciju Ustavnom Sudu,oborio si sličan zakon 2016
kradu se izbori, vec 10g izbori ne pokazuju volju gradjanaj, gdledajte samo kako otvoreno kradu u eresu, nista nije bolja situacoja ni u zapadnoj hercegovini..koliko su samo pokrali glasova i osvojili mandata...svi hrvati koji nisu hdz se iselise
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel’ šta slag’o kad je rek’o da u BiH samo palamude?
To je citat a ne objava!
Klix vasi izjave iz konteksta i spinuje - pitanje je za ciji racun?
Ako moze svakom pojedincu da oduzme sva gradjanska prava, mjenja sudske presude donosi zakone, pa za Boga onda i jeste apsoltni vladar. Ko i svi mu prethodnici.
Kako bi vam bilo drago da nametne jedan covjek jedan glas pa da zavladate citavom zemljom i da svjesno i nesvjesno napravite od preostalih Srba i Hrvata kastu nize vrijednosti nalik na Indiju.
I da se nametne ne moze se napravit jasta nize vrijednosti ako bi ja kao bosnjak radije glasao za miletica vec za baketa, becirovica, covica, dodika ili komsica
Све ово је зато што Швабе и даље уче своју наци-империјалну историју као нешто нормално. Није извршена денацификација Шваба. Да је српска војска ушла 1918. г. и спалила Беч, што су заслужили, данас би другу пјесму овај пјевао.
Ne znamo mi ko je Franjo Josip. Nek ne brine dzaba
Jbg. kad novinar krene u palamuđenje o kontekstu izrečenog i traženje dubokoumnih poveznica perfidno ukazujući svekolikoj klix populaciji na zloćudnost pojedinaca, sistema i država (monarhija). Moj Fadile, daleko si otišao u elaboraciji. Sve je tako jednostavno i nedvosmisleno osim opće hajke na Schmidta. Zbog čega, jer je onemogućuo preglasavanje Hrvata u Domu naroda? Prema reakcijama, očito je osujetio pomno razrađenu ideju stvaranja "građanske" Federacije?!
Mislim da smo mi ostali jedina kolonija u 21. stoljeću. 😔
Jedina stvar u kojoj se s Dodokom slažem je da je ovaj lik i cijela institucija Visokog Predstavnika bruka za državu, ali i za EU i cijeli moderni svijet
On je glup jer je bukvalno rekao istinu: racionalni nijemac poslat da nas zadrži u siromaštvu i mržnji da bi im bili tržište jeftine robe i radne snage.
Zato je kolektivno svima nama u interesu i Jaka Rusija i jaka Turska. Balans svjetskih sila znaci i prosperitet kod nas.
Ma vi niste normalni
Schmidta s noge na nogu šutnuti nazad u Njemačku ili u Rusiju odake su mu gazde.Providna igra sa nekom hibridnom svađom sa Dodikom dok mu u biti podilazi i bavljenje isključivo problemima HDZ-a je ovim završila.Schmidt se ruga našim šehidima i svijesno blokira građane Bosne i Hercegovine da se suprostave neprijatelju.
Nisu stranke,narod je doveo sam sebe.Nije dovoljno samo odluciti u momentu i prst u uho 4godine pa kako god da je stanje suti i dobro je.Nama je dobro jer da nije bunili bi se a Boga mi niko se ne buni niti ima u planu bar neki mirni protest al jako brojan.!
Prije 25, godina, dakle 2 godine poslije rata, kad smo mi birali svog predstavnika u Predsjednistvu ,je bilo vise BiH, nego sto je ima danas. Glavni krivac za to je carsijska politika iz Sarajeva, koja misli da ce zbog toga sto ih ima nekoliko puta vise od nas uzet cjelu Federaciju za sebe. A svi znaju da su RS predali jos i prije Dejtona
Mòre mu se sve dok ga ne dofati neki razjareni nargila-komentator sa svojom usijanom tastaturom.