Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kraj je blizu definitivno.
Nije ih Alija doveo, doveli su ih strane službe. u sred rata prolazili granice bez ičega.
Molimo Allaha dz.s da onoga ili one koji su dozvolili sejtanski ritual, ozivi zajedno sa faraonom, Hamanom i drugim kolovođama zla. Amin
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Telad kojima je sejtan/sotona isprao mozak.
Jos da si ti tamo , svi bi se razbjezali.
Mislim da nisu oni ciji je mozak ispran. Zamisli koliko ti zivot mora biti los da ti ovo smeta.
Hrišćanstvo, Judizam i Islam su monoteističke religije i time gotovo iste u svojim izlaganjima. Vjeruju istovremeno u dobro i zlo. Što je pogrešno, jer bi fokus trebao biti usmjeren na dobrotu, pozitivnu duhovnost i zasluge za dobra djela. Zastrašivanjem paklom/džehenemom ili kako god se zlo još nazivalo, nastavlja se opravdavanje zla kao nečeg trajno neizbježnog. Po njima se iza svakog dobra krije zlo i misle da jedno bez drugog ne može. Nažalost
Od toliko pametnih stvari sa zapada oni prihvate najgluplju moguću stvar. Da malo higjene i urednosti prihvatite, bilo bi vam bolje.
5 puta na dan uzimaju abdest. Peru se ruke, lice, noge, ispiraju usta i nos. Dok na zapadu se pokake i ne operu se. A ti se druže nabi nogom u guzicu i manje palamudaj.
... pretposljednji stadij,... uživanje u kurvaluku i pederluku . . . poslije KATAKLIZMA
Ljudi su uvijek u tome uzivali, malo historiju prelistaj nije to sad nastalo.
Leglo razvrata u svakom obliku.. prokleti su
Vela havle.
Zar i vi sa sejtanom asikujete veliko razocarenje
Da pitam Muslimane, zasto im nije problem sto su zatvori Zapadne Evrope puni Muslimana, zasto im nije problem sto mnogo Muslimani pricaju jedno a rade drugo.. Sto nisu uspjesni kad se tice Nauke i mnogo toga?? Zasto vam je nesta toliko trivialno kao neka zajebancija sa sminkom, u glavi postalo nesta toliko bitno da cak pokazuje kao predznak smak svjeta ili leglo Sejtenizma... vi stvarno nemate dobru vagu niti postavljate pametne prioritete..
potrosite energiju da osudzujete druge i Zapad a zaboravite pogledati u ogledalo i pronaci vlastite greske..
Neiživljeno. Zatvoren sistem. Nema dovoljno slobode.
Čaršafaši odvratni,oholi,odavno ih je šejtan uzjahao.
Svaka cast onome ko je danas pravi mumin i Musliman.
srećom samo u rijadu
Bošnjaku više ništa nije jasno.
Pa tamo je zenskom rodu noc vjestica cijelu godinu
Ali im mevlud zato smeta
Ovi saudijci bi američko govno ko sarmu pojeli, samo neka je američko.