Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj se stvarno umislio da je neki bitan faktor u Rusiji, i da se on nest pita 😂😂
Pa nije Dodik isao dzabe kod Putina ..... uskoro pocinje i mobilizacija u RS-u na dobrovoljnoj bazi.
Dovoljno je što se pita u Čečeniji i tim ljudima tamo zagorčava život.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kupio jos jedne cizmice prada, i jos par kuca tako da stvarno nema potrebe da salje sirotinju u rat vise. On je svoje ciljeve ispunio.
Koliko god bio odan Putinovom režimu mora biti svjestan svog naroda. Vidi i on da nema puno tik-tok ratnika više, slabo se javljaju, skoro nikako, i bilo bi iluzorno očekivati, pa i do njega, da šalje nove "šehide" u Ukrajinu dok neki čistokrvni pije koktel u nekom skupom hotelu na Zapadu. Ahmatovac pod Hymars a Rus na Maldive, doduše išlo je to ali i Ahmatovcima došlo iz Hymarsa u glavu.
nova vijest: kadirov otrovan dok je pio kafu
Dok on pljačka neka borci idu p li vam materina ,lako je tuđu djecu u rat za vaše bolesne mozgove
da li si upalio ukradene kombajne
da li je ovo neposluh sefu, vrijeme ce pokazati. Neka pazi na samoubitstvo iz zasjede
Mile dick je dogovorio mobilizaciju iz rš-a u zamjenu za izbore
Skontao da Putin sklanja gospodu iz Moskve a da sirotinja iz Čečenije, Dagestana, Sibira, Urala treba da gine. Mada ako odluči Rusija da podigne 300 000 -1 000 000 vojnika to znači totalni rat. Ukrajinci ako su pametni trebaju smiriti malo strasti i zadržati linije do proljeća. Ovako još 15 dana imaju za ofanzivu a onda "stiže zima i Rusi"
@ElKomadante i sta je pisac zelio da kaze sa ovim komentarom.Pa 90 % zemajla koje si nabrojao u toj nekakvoj organizaciji nemaju ni 5 % vojnog potencijala da bi se ukljucile ako dodje do nekog oruzanog sukoba.A cisto sumnjam da bi bile i voljne da se ukljuce.
tražili ste gledajte.. a putin kupi omladinu po ruralnim dijelovima rusije i manjinske narode... sad vam prpa, valja ostavim krv na ukrainskom tlu....
Kad rusi neće da ratuju
I ovoj budaletini dopizdio Putko ....
Neki novi momenti hoće li ga putin kazniti za neposlušnost
Patriota za Rusiju a vecina Cecena sanj o patriotizmu za Ceceniju.
Jeste uludo ginu za rusku stvar
Ma oni lukavo, naoružani do zuba, čekaju svoju priliku. Ako Putinov nasljednik im ne bude plaćao harač za Prada čizme oni će nastvaiti tamo gdje su stali prije dolaska Putina koji je i dobio vlast što ih kupuje i na taj način smiruje. Budžet Čečenije se 80% puni iz federalnog budžeta Rusije. Zato se Kadirov i pridružio Putinu da mu teku stotine miliona i dalje, ali čim Putin grohne oni će ganjati svoje ciljeve.
Pa 90% gradova koji su zauzeti od strane Agresora, Ceceni su bili u prvim redovima. Nema sta, jako su specializovani za ratovanje, ali je izgleda i Kadirov skontao da ih Putin koristi kao topovsko meso u dosta slucajeva
Hahaha do jucer pumpao idemo svi u prve redove slomit cemo ih bla bla...garant su ih ukrainci dobro olesili.
Poslat ces ti sve, polako.
a Dzoni Dep ima novu djevojku, umače ga frajer, ne vadi ga, a ovi hoće da ratuju.......ccc...... :(