Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadile gledaš li ovo ? Lik premijer podnose ostavku a još mu se ne sudi za pljačku naroda kao tebi , imaš li ikako obraza kleptomanu
Ostavka političara počinje gore od Slovenije pa nadalje. Ne znamo mi šta je to.
A jebiga i ti si se prevse naginjo kroz pendzer sada malo ohani
eeee jadovi nasi, ovo je gospodin, ugledajte se na njega, dajte i vi ostavku, ako smijete, prpaaaa
Da hoce i ovaj trudni iz kanade da podnese ostavku dovoljno je unistio zemlju zbog svoga vodje klausa buba svabe iz wef...
Novi Churchill trajao ko rosa u podne
Šta se desilo sa ovim čovjekom? ..izgleda da je ta stolica toliko neodoljiva.
Najbolji slican posao bez ikakvih obaveza ili zahtjevanog znanja ili referenci je ministar u jednoj od BiH brojnih vlada ili jos bolje premijer, ili pomocnik ili savjetnik ministra. Tako da jos ne znas sta je najbolje na svijetu u tom smislu.
Cijena gasa skočila na 2000$ !
To se zove obraz. Neuspijeh nije sramota, sramota je ne prihvatiti odgovornost. Ne razumiju to ovi "nasi".
Britanija nije diktatorska 😂😂😂😂 Sve što imaju zaradili pljačkom kolonija. Uz Amere vodili sve ratove na Bliskom istoku u zadnjih 30 godina. U kovidu slijepo slijedili Amer. farmako mafiju. Treba li još?
kmeee ...dobro je rekao Putin,past ce sve jedna vlada prije nego sa raspaden RUsija!! Sta ti je lave ba gdje ces na Rusiju!!! Svakako ova dvorska luda, na čelu sa retardiranim Bidenom i onom raspalom kjom Ursulom čini najgluplji politički tercet u ljudskoj povijesti!!! Svako su se samo bavili ratovima,devastacijom prirode,unistavanjem vlastitog stanovnistva i sistema kontrole.! ZAVRŠENA JE IMPERIJA UK" SVAKAKO SU 80% OTELI I UKRALI!
jesi ti ogranicen ili slijep??ko je rekao da ce propast Britanija?? rekao sam vlada? vlada nijje drzava!
BJ je američki lutak. Oprao lovu za kovid i rat i sad ga polako sklanjaju
Da si bio kod nas, ne bi bilo ni kritika...
Putin ce im svima videti ledja
Hahahaha, i meni se cini:)
Sad na biro, imsćat ćeš godinu dana po 280 km
Steta,bio je dobar prema nama,u odnosu na druge dvolicnjake,u njegovom mandatu Bosna se pominjala poprilicno,s ciljem da joj se pomogne.
Fadike ugledaj se 🥹