Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze dragi, lazova Izraelskih. Neznas ko je gori lazov Izraelci ili ovi iz RS-a
A kako može RS da se odcepi kad je cela iz dva dela. Ko će im to pokloniti Brčko?
Ako sve može, može i da nema RS-a. Bilo nekad Rimsko carstvo i bili Rimljani u Bosni. Danas nema Rimskog carstva, a ima Bosne. Bilo nekad Osmansko carstvo i bili Osmanlije u Bosni. Danas nema Osmanskog carstva, a ima Bosne. Bila nekad Austro-Ugarska monarhija i bili Austro-Ugari u Bosni. Danas nema Austro-Ugarskog carstva, a ima Bosne. Hoće li još neko da okupira Bosnu? Bujrum, samo neka zna, poslije ima da ga nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kakvi lazovi, ovo nije presretnuta raketa nego booster rezervoar goriva koji se odvaja od bojeve glave nakon sto bude potrosen. Da je presretnut bio bi rasut u milion dijelova, a ne u jednom komadu, skoro netaknut. Cionisti su ofirni s ovim lazima kojim pokusavaju skrenuti paznju sa dva unistena vojna aerodroma.
Odlicna Analiza bivseg CIA analiticara, Larry C. Johnsona upravo na ovi temu: https://x.com/welayetnews/status/1780175408345788577?s=46&t=2rQCrMABbTQnZNsiby348A
Kada se odvoji raketni dio ide znatno sporije zbog slabe aerodinamike što se vidi na radaru zato ne troše raketu na njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako izigravaju zrtve zionisti koji su pobili iz ciste obijesti 34 000 palestinskih civila ,jer nikoga toliko ne ubijaju kao palestince ,ubijaju ih gore nego zivotinje ,palestinci su tako bespomocni da ih je lakše zaklati nego janje
Placu li jos uvijek ?
Lazovi, svojevrsni.
Mrš mozes ga podudlat svakom iracaninu rospijo klicu ti ebem
Ima li fotka oruzja cime decenijama gadjate na Gazu?
Jesu li malo opisivali rakete kojima su oni gađali Iran i ubili ljude.....kojim raketama je Izrael gađao???? Ne podržavam niti jedne ni druge....ali Izrael se ponaša kao razmaženo bogataško dijete....ono može sve a drugi ga ne smiju mrko pogledati. Svi moraju biti na njihovoj strani. Samo jedno pitanje Izraelu je dovoljno!!! " Koliko ste djece ubili u Gazi" ???? Bilo bi još pitanja ali rasplakati će se bojim se. Pokvaren neki narod do bola a nažalost prebogat , pa im se sve može.
https://www.facebook.com/eldar2154/videos/401682142640165
pa mozda neka raketa i prodje pa ovoj drolji na slici i onom debilu kabiriju popravi frizure i osmjeh...
prima ova manje rakete
a sta Izrael baca po Gazi? Gumene bombone?
Uzeli su vama Iranci podatke s dronovima. Te rakete su samo djelic i najslabiji dio njihovog arsenala. Kada krenu supersonicni projektili bice kmecanja. Znaju to zidovi, inace bi ih do sad napali bez oklijevanja.
Dodik je mala maca u laganju u odnosu na Izraelce.
Mene ne zanima šta Izrael, Jerusalem Post, BBC, CNN, NY Times.. objavljuju. Mene zanima kako je ljudima u Gazi!
a gdje glava i ostala 3 boosta?
Poruka je jasna, posalje ti 10,000 projektila na Izrael i 10 od njih atomske bombe, Izrael i onako malen bit ce sravnjen totalno sa 1-3 atomske bombe. Neznam kakva je Izraelu odbrana proce barem jedna. S druge strane Izrael moze puno lakse isto tako sravniti sav Iran. Sta je poenta. Neko treba BUDALAMA OBJASNITI I NACRTATI, klonite se rata, prekinite mrznju, zapocnite ljubav i prijateljstva, budite ljudi a ne zivotinje prema 'drugima'.