Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada ce nase sveznalice sa jedva zavrsenom srednjom skolom da objasne naucne zavjere
Kreteninsa klixa !!! Neki dan ste pisali da je ucinkovitost u izraelu 50% a danas 98...koja ste vi stoka lazljiva..manipulatori jedni svaki dan nova laz stoko
Nije za 98 nego za 94
Pa je li za 94 ili 92% ???
Kako je i receno iz Izraela ce vladati Antihrist(Dedzal)zato jedino oni imaju dovoljno doza da se vakcinisu i jedino kod njih nema pojava a kod ovih ostali uvijek neka nuspojava i tako ce se i prvi cipovat
Evo koliko im je dobra vakcina, poslušajte čovjeka brighteon.com/98c37c54-6a72-4e2b-842f-5882eeddcf58
Neki dan ucinkovitost kod vakcinisanih 50 i nesto posto sad pad za 94 posto koj propaganda
Šta bi sa forumom? Tu je bila dobra tema o vakcinama.
Ne znam za vas ali ja ove statistike ne razumijem - znaci da je u populaciji od 600000 vakcinisanih bilo 4-8% zarazenih? pa i sad je taj procenat svakako... i to u najgorem periodu, gledaju na tako kratak rok, s obzirom da u statistiku pandemije ulazi cijela godina!
Polupo si lončiće
“.. A tu je i politička dimenzija u ovoj priči – Netanyahu se bori za politički opstanak i pobjeda u utrci za vakcinu mogla bi mu donijeti političke poene na predstojećim izborima u martu.” (Al Jazeera)
ne znaci da svi lazu. povukli su sve veze da dobiju procentuslno najvise vakcina. iako je to bas ono bezveze al iz perspektive Izraelaca to je potez dostojan hvale
Đaba vam je krečit
“Odkada je Izrael 1967. okupirao Pojas Gaze i Zapadnu obalu, sistematski je nastojao protjerati Palestince iz doline Jordana. Uništavani su njihovi domovi, sela i poljoprivredno zemljište, kako bi se napravilo mjesta za izraelska doseljenička naselja.” Zar se ovakvom narodu moze bilo sta povjerovati? Pa kad bi rekli da je mlijeko bijelo, trebalo bi provjeriti a ne nesto vece.
To se desilo 1967. danas je 2021.. Zasto je to bitno danas? Kada znamo da Palestinci su kao ostali Arapi nesposobni da vode drzavu jer su njihovi politicari lazovi i puni mrznje izmedu sebe.