Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Patologija
Ovo jedva čekaju naše vehabije-spavači u Sarajevu.
Bošnjin mokri san je da ovako patroliraju po Bosni
ŠTA JE OVO, JESU SE OVO OPET AKTIVIRALI OVE VUČIĆEVE DŽUKELE OVAKO RANO LAJU NA SVA USTA
Prisila u vjeri Bahahahhahah
Mi u Sarjevu smo svi sretni jer imamo Fortu i Uk-a, koji se brinu da rszuraleni phederi i lezbije zaustavljaju saobraćaj kad im padne na pamet i bacaju stotine hiljada KM na vatre posvećene nekim izumrlim ideološkim dionosaurusima.
Koji ludjaci majko mila.
Predivno. Kozojebi se ne misle zaustavljati. Negdje se, ipak, kao jedino rješenje pokazao napalm.
Ne znam što je jezivije, ovi kozojebi u Iranu što muče i ubijaju svoje žene ko fol “u ime vjere” (danas “u ime vjere” doslovno sve prolazi među primitivnim pukom, ma koliko to nemalo veze sa istom) ili pak ovih 10tak % negativnih glasova ispod svakog komentara ovdje na klixu koji osuđuje ovaj teror što govori da ovakva ološ je i ovdje među nama..
de mi nađi gdje je naredio onda da je ubijes?
Upropastiše vjeru, islam svako tumači na svoj način, ove naše vehabije hoće da nametnu upravo ovo iz Teherana, a nikad više vjernika a manje vjere nije bilo.
Profesor Muhasiloviç każe da kada uvede se prava graðanska drźava demokratija jedan ćojek jedan glos biće i unaske ista vaka policija da ćuva demokratska prava demokratske većine, śućur oloooohu.
Koji epic fail od komentara, ja ne vjerujem 🤣
Prisiljavanje zena da nose hidžab....sta je god na silu nema tu haira....mogu zene i silom goniti u dzamiju ali ih ne mogu silom natjerati da se mole
Okrenimo se Iranu, vele 🤣🤣🤣
Ko ce drugi nego Guardian i AP😏