Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Perzijanska civilizacija postoji hiljdama godina, a Američki razbojnici su se digli kroz zadnjih par stotina na račun sirotinje, genocida nad Indijancima i izmišljenih sukoba po svijetu. Iran
@NigdjeNaSvijetu Hoces reci da su pokrali satore i koplje indijansko i napravili od toga nebodere? ne valjaj gluposti, Ameri su najbogatiji jer su se rijesili aristokratije u Europi i napravili slobodno trziste, nista drugo. A samo me interesuje sta bi nam se desilo da su pozicije zamjenjene, mislis da vukojebine ne bi pobile i porobile sve???
@NigdjeNaSvijetu Iranci su ti dragi jer su politicki partneri Rusima ,jel tako rusofilu ?A Amerikanci su vam se zamjerili jer su NATO bombardovanjem zaustavili Milosevica u njegovom krvavom piru po Hrvatskoj, BiH, Kosovu koji je trajao od 1991.-1999.godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Homeini nazvao Ameriku šejtanom 1979. i od tada hoće Iran da sruše i ništa. Iscrpljivali ih ratom, sankcijama i opet ništa.
Sad se Bosnje nasle u dilemi. Ne znaju na ciju stranu da se svrstaju.
Da vidimo koga su u posljednjih sto godina napali Iranci a koga USA...
Na ovom portalu dezurnih djikana komentatora protiv BiH koliko hoces... Na tu mislim i na ove domace nazovi patriote koji SDA i Bakira samo sto jos ne optuzuju za topljenje leda na polovima ili poplave u Australiji.. Ne kazem da je Bakir fin nego da su ovi prave podle..
Trump je idiot. Amerikanci su većinom idioti koje ni ne zanima spoljna politika i zato prepuštaju stvari idiotima. I idioti su ih doveli do svih ratova koje su vodili.
@Diazepam trebao je genij da osmisli sistem gdje ljude ne zanima politika a ne bune se...
Takav je američki sistem. Jedino što ih zanima su zdravstvo i osiguranje. Ništa im više ne treba. Oni bi i dan danas bili izolacionisti da ih Franklin Ruzvelt nije uveo u 2. svjetski rat.
E ovaj Trump ce toliko zasrati po ovom svijetu,da ce iducem predsjedniku trebati godine rada,da vrate sve na staro.On mozda donosi novac u svoju zemlju,ali to ne osjecaju obicni gradjani,dok se ionako bogati ameri,jos vise bogate!
kod amera sve se moze promijeniti ali vanjska politika je konstanta i nema veze da li je tramp ili neko drugi demokrate ili republikanci
Slazem se potpuno sa tim,samo su nastupi i istupi razliciti.Mislim,da do sada niko od predsjednika nije pokretao ovakve porezne sukobe sa svim zemljama svijeta!
Da li su Vojska Repuplike Srbije i Srpska komponenta Oruzanih snaga Bosne i Hercegovine terorističke organizacije?
svaka vlast je teroristička..nekad je Iran bio ono što je Amerika danas... i Amerika će ispuhat jedan dan...sve je to za ljude
Govna jedni i drugi.
Kakva ba terorisička organizacija.Cionistička armija je još veća teroristička organizacija.
Na šta je spala ljudska civilizacija da im komanduje zadnje smeće na planeti Židovi i njihove lutke npr. Trump. Strašna su ovo vremena.
Dakle završna faza priprema u napadu na Iran. Odavno ga i pripremaju, bit ce zanimljivo vidjeti rasplet, je li Iran ipak vruć krompir ili ne!