Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je neko čuo makar jednu izjavu od top vehabijskih šejhova Kuduzovića, Pezića i Gološa protiv politike Saudiije i MbS-a nek se javi - ima beplatan put na Umru. Sad su se pokazali ti ober - šejhovi na čiju kesu su konektovani. Najzad je razbijen mit o njihovoj pravovjernosti. Naši vrli šejhovi su konektovani na Saudi ulemu, Saudi ulema na Saudi vrhušku i MbS-a, MbS na masonsko američku zaštitu. Rezultat: Naši vehbosi rade za USA - masoneriju, svjesno ili nesvjesno.
Kakvi šejhovi..to su obični palamudani koji donose samo probleme Bošnjacima.. islam nije problem problem je što ovi majmuni i njihovi pobornici mijenjaju našu kulturu i način života koji živimo 500 godina pa i 1000...
Pa dokazali su iskrenu pravovjernost.Vjeruju u petrodolar bez sumnje :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
⚡️BREAKING The Yemenis have informed Iran that if there is a regional war, more than 400,000 fighters are ready to completely blockade the Red Sea and target US bases in Africa and the Middle East The Yemenis have recruited 200,000 new fighters since the start of the conflict
https://twitter.com/IranObserver0/status/1776929521968587218
To nudi i iračka vojska što onda penje broj na 800.000 vojnika koji bi ratovali na strani Irana bez iranskih vojnika. Ali evo Iran pokušava da bude dalje bez žrtava iako Amerikanci tvrde da Iran može krstarećim raketama i dronovima kamikazama napraviti ozbiljnu štetu cionistima.
Ponudio nakon sto se zna da je primirje vec dogovoreno . Sitska tukija , nikad vi necete protiv njih ratovati, vama su samo suniti cilj.
Dobro, a sta cete ako Izrael nastavi punim intenzitetom ravnanje i ne poslusa vas prijedlog.Sta ce se desiti?Nista. To je vise blefiranje,pa ako prodje prodje. Nikakav vas direktan odgovor se nece desiti nikad,kao ni svih ovih godina.Budite sretnu,ako Izrael stane sam od sebe.Nazalost,vi mozete samo verbalno prijetiti,a nikad napasti.Oni vas napadaju redovno i generale vam ubijaju.
Ovaj Iran je stvarno pi*kasta država, možda je samo Sjeverna Koreja gora. Sve nešto prijete, laju, kao je*eni su, a ne smiju ustvari ništa.
Zar si mislio da ce se nesto promijeniti? Oni samo mijenjaju ruke i prste na njima kad prijete i masu i to je sve jer su to prodane duse kao i turci...
Ovi su jedini korektni muslimani koji pomažu palestincima
Iran i Izrael su u peka deka.
vo ste definitivno ptchke
Papane , ne možeš se nositi sa djecom i ženama u Gazi. Pod komandom imaš 300.000 "zombija" koje su opremili na žalost Ameri, Švabe, Talijani...
Magare@ ako dobiješ i bombardovanje od USA moraš još bolje slušati ?
Niko pametan ne krece sada u rat jer se ceka da Americka dominacija u svijetu krene niz brdo a to se vec desava sa ratom u Ukrajini. Uz Amere je dobar dio svijeta ne zato sto ih vole vec sto ih se plase i jedva cekaju da ih otkace.
Svaka čast šitskom Iranu i staroj Perziji, sto put im je više stalo do života palestinaca od Vehabija arapa. Arapi nikad niisu bili ljudi i nikad to neće biti.
Iran i Turska samo prijete verbalno i osuđuju, dok svaki dan izrael ubija nedužne palestince. A ostalo smeće od arapa samo šuti
Kako možeš staviti u isti koš Iran i Tursku. Turska je najveći izvoznik voća i povrća u Izrael i to od oktobra od kad je krenula agresija na Gazu. A Iran je uspostavio osovinu otpora Izraelu (Husi, Hizbullah, Hašd-al Šab) koja svaki dan pravi Izraelu kako vojne tako i logističke probleme
načuli da će se židovi povući oa da se i oni provuku. Jadni oni palestinci svi ih koriste za svoje svrhe
Iran nema jake ofanzivne snage.Nema stratešku avijaciju.U slučaju pokreta kopnenih trupa ovi bi ih pobrisali lovačkom avijacijom.Ostaje im nadmudrivanje i igra na duže staze.Napad raketama je upitan jer pitanje koliko bi ih probilo odbranu zbog velike udaljenosti.Valjda neko nije očekivao da će krenuti u rat zbog nekog generala kojeg mogu odmah nadomjestiti.
Iranu je pametnije da se pozabavi kontraobavještajnim radom.Imaju krtice na sve strane .Ko je dostavio IDF-u podatke o lokaciji i vremenu sastanka tokom napada ? Sa takvim rupama u unutarnjoj bezbjednosti neće daleko dogurati.
Tako su mislimi Aneri i Sadam 80-tih, pa milion metvih a za milimetar nisu osvojili iranske teritorije. Kada je Sadam poslije nekoliko godina govorio da je to bio Američki rat protiv Irana, ubrzo ga Ameri smajoše.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)