Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakvog sukoba nije bilo ali se otkrilo ko bi i na koji način bio na strani zločinačke sekte Hamad koja vlada Izraelom. I vi ste pokazali svoju stranu .
Bravo Iran, bravo! Prvi napad na cionisticki genocidni entitet sa dronovima i raketama sa iranske teritorije. Historijski momenat. Izbezumili se Izraelci od straha 2 hefte cekaju napad. Uprkos americkim, britanskim, francuskim i nasim lijepim jordanskim presretarcima iranske rakete su pogodile vojne ciljeve u Izraelu ali se to dobro krije. Ne zele da pokazu stetu.
Smrdljivi Vlahu, jbo ti Roko babuskaru u btabonjavo prkno. Zar još nije krepala.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Iran je vratio obraz cijelom islamskom svijetu. Ja ne znam samo kako će "daije" i domaći vehbosi imati obraza više ikad spomenuti islam i Palestinu dok im finansijeri obaraju iranske dronove. Ili pak domaći tufkofili dok Erdoan još uvijek uredno trguje sa Izraelom.
pasa moj sve je to politika iran ne brani palestinu zato sto eto voli palestince, sve se oko love vrti a raja se pali na jeftine price i saudija bi sutra pomogla palestini da im politicki odgovara isto kao i qatar
Kako samo smiješni ispadaju ovi vehabijski faktori , umjesto da kažu Halalite nam braćo šije što ste sačuvele obraz muslimana! Ljudi moji uništili su im komandni centar i aerodrom odakle su napali iranski ambasadu , Pokazali da se ne boje ŠTA TU NIJE JASNO? A povrh svega Liban, Sirija Jemen sve se zna samo neki iz mržnje ne žele priznati očigledno !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
zasto Iran ne bi imao a Izrael ima
Dje su te zrtve u Izraelu?? Kakav je ovo tik tok napad...shvaticete nekad da su Iran i Izrael jako bliski saveznici,sve preko ledja palestinaca.
2: 0 za Izrael trenutno..
Sunijo, šta predlažeš!? Trpat ghovnima balkanske beštije po hotelskim sobama Dubaia?
Predstava za javnost
Sta vam je proxy ebo vas cionizam
pitanje je zasto je Iran ovo uradio ako su znali da ce uslijediti odmazda velikih razmjera?
E analize i govana! Kariću, Kariću!
Klixe se mi samo recite kako znate da je 99% dronova i raketa srušeno, a uopšte ne znate koliko ih je tačno ispaljeno?
Kljix mora onako kako mu cionisticke gazde narede inace nema peneza u account-u...
Iranci du ogledalo mudrosti I stare civilizacije. Ocigledno je da ne zele veliki rat koji ce se njima pripisati. Ovako su najavili napad, I upalili sve pvo sisteme izraela, I pustiti da popadaju letjelice bez ikakve stete. Ko je mislio da je ovo bio napad na Izrael, sa oruzjem koje putuje duze od avionskog civilnog saobracaja tesko da zna ista o ovim prilikama.
Ponavljam, ovo je dogovoreno tako. Nema eskalcije, nema rata
Veze s' vezom, ovaj Karic se toliko nalupao i steta sto sam ovdje ogranicen prostorom da to obrazlozim.
sve dogovoreno nema snimaka unisteni zgrada a 300 dronova krenulo izgovor za nova poskuljenja nafte i provodzenje agende
Mala digresija : rat je kad obadvije strane imaju oružje, resurse, vojske, logistiku. Rat je u Ukrajini npr. U Gazi se dešava g.e.nocid!! Ubijaju se civili, najviše djeca uništava se sve,sve,sve, da ne nabrajam, svi znamo.
Nikakav obraz nije sacuvan samo su dali više goriva za izraelsku politiku. E da udjetw u otvoreni rat to je vec nest. Par petardi ne znaci nista, sada i da je zapad smanjo podrsku izralu ponovo ce je vratiti, aferim
ko ga puši ??? pa suniti kao i uvijek