Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija klepa ogromnu lovu zbog sankcija. Sankcije su za boraniju, da bi se digle cijene. Kad se cijena podigne, SA i ostali proizvodjaci su spustili proizvodnju da cijena ostane ista po barelu. Po toj cijena, mozda nesto nize kupuju zapadnjaci od Rusije preko Balkana i ostalih kolonija, a prodaju svom narodu dosta skuplje. Politika i drzava su biznis
newsweek nije nikad uspio prognozirati ništa za USA kamo li za ruse hahha samo propaganda se dere dan i noć
nemaju sankcije efekta
Informacija u nivou vijesti kako Rusi ratuju lopatama i koriste čipove iz veš mašina, istinoljubivi britanci ne odmaraju!
Švabo u recesiji, Italija takodjer, Francuz pozitivna nula, British apsolutna nula ... Russiche 5.5% rasta pod sankcijama plus 300 hiljada ratuje ne proizvodi, US 4.9% rast plus preselilo 40 milijardi na njihovu berzu s bliskog istoka u zadnje 3 sedmice ... Šta, ko, kako? Zela, Borell, Ursula i ekipa do posljednjeg Ukrajinca.
Obecana zemlja Rusija..sto se ne uputite tamo kad je tako dobro vec cekate na minusu pred zapadnim ambasadama
nije ko glasa nego ko broji glasove
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja propaganda, kao sa Izraelom, pocinjem misliti koga god vi nahvalite ili kudite, da je istina upravo suprotna tome
Zavrtanje ventila ovom Čečenskom kretenu i uskraćivanje mogućnosti bahaćenja će dovesti do haosa
Neće. Evo godinu i više dana skoro svakodnevno se plasiraju takvi članci da bi čovjek pomislio da u Rusiji više nemaju šta jest, da žive po pećinama i udaraju se toljagama, vojska ratuje lopatama i krampama, Ukrajinci zauzeli evropski dio Rusije, vlada anarhija, kanibalizam i razvrat.
Pa nije baš tako, svi su svjesni da Rusija nikad neće ostati bez hrane, jer je ogromna ima resursa doslovno na bacanje.
deru propagandu konstantno. newsweek ne zna ni za USA prognozirati nego ko u njihovim filmovima slaveni i svi ostali umiru od gladi i dolaze pošteni fini zapadnjaci da im pomognu. a ustvari izvlače novac iz svih našigh država i za uzvrat puštaju političare da rade šta hoće