Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna podrska borbi protiv okupatora. Mirna ruka i mirno srce borcima i sto vise mrtvih cionistickih terorista
prelijep osjecaj...cuti tegbir dok cionistici zlocinci lete u komadima...
Nije to zastava palestine nego UAE.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma ovo cak i nije Hamas. Majice, tene i srce. Narod isto kao kod nas sto se branio.
A da odu malo "bijele tene", da vrate neke stare dugove?
To sam prvo primjetio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa gospodo sa okolnih brda.nemojte nikad vise reci da smo mi bili naourzani. jer da smo bili ovako...ne bi dugo bili u zatvoru Sarajevva.
Ako ima pravde, cionisti se nemaju cemu nadati.
Da zionistima nije zapada hamas bi ih kamenjima unistio a kamoli naoruzanjem.
sve je ovo americka krivica od 48me odkada je potpisana rezolucija o 2 drzave amerikanci nisu nikad dozvolili palestinsku drzavu od kad Sam ziv non stop slusam kako jevreji ubijaju palestince I sad su palestnci teroristi a jevreji nisu
Nije mi jasno kako toliko malu teritoriju poput Gaze Izrael godinama ne može osvojiti?
osvojili su nekad prije 30 godina.nego politicki morali vratiti. a u medjuvremenu Fatah je oceran od Ha.masa.
Ovi ljudi imaju lavlja srca i hrabrost. Ratuju za rucno pravljenim raketama iz kucne izrade protiv najvece tehnologije naoruzanja i bombi. Podrska u odbrani domovine i porodica. Allah vam pomogao. amin
to braco muslimani, samo ih lomi na komade
Kakva muda ovi imaju, da imaju 2% oruzja ko Izrael, najebali bi ovi
❤️🇵🇸❤️ Mirna ruka i hrabro srce! milioni dobrih duša se mole za oslobođenje od okupatorske vojske djecoubica.
Cudi me da Klix prikazuje ove snimke.Inace,sve cionisti bez problema i otpora prolaze. Ne vjerujem ja ovo,cim nije bilo na CNN ili FOX. Ma hajte molim vas.
Joj zeznute bitke, prava rokacina a ne snimak za medije, da se najezis. Bio sam u ratu, direktno u borbama ali u ovakvom okruzenju nisam. Da Bog da snage, da se odbrane palestinci od dusmana.
jes li ikad gledo bitke u Brckom. tenkovi isli preko nasih transeja.pa ih jedva vracali. omerbegovaca, dizdarusa haos bio.
Allah je najveći ☝🏻
Da imaju pravo protivtenkovsko oružje već bi se jevrejska vojska povukla.Oni će stati kad im vojničke žrtve budu nepodnošljivo visoke.A mislim da im ta granica nije visoka.Ovi trombloni u najboljem zaustave oklopno vozilo, teško da ko pogine u tenku.Prava borba Davida i Golijata.
Tucite Cionisticku stoku.
Samo rokajte braco cifutske teroriste, do zadnjeg insaAllah...