Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto Savjesan gradanin u drustvu gdje je kritika javnisti najostriji mac..sam se povlaci...Kod nas nijedan nepostuje distancu od para naroda, ni da dobije otkaz,a kamoli da ga da... E zato smo mi desmo..
@KillerOFBulevarsAll ...Novalic - Vilsonova
Zbog toga se u zemljama Zapada, političari, nerijetko vozaju na biciklu, u javnom prevozu itd. Naši idu pod šesnaest rotacija.....Ko je čist, ne trebaju mu tjelohranitelji!!!!
Tako to izgleda kad imas srama i obraza
Mi smo bili i ostali ovce koje vjerojatno i svojom zaslugom neće nikad otići dalje od mentalnog sklopa stada za šišanje kojemu gazde dozvoljavaju kao ispušni ventil da bleji na portalima a život prolazi...Za ovo šta je čovjek uradio ipak treba i odrasti i imati ono šta stari svijet zove "obraz"..
Ovaj naš ni nepomišlja na takav jedan korak!! 😁 Konta, ma tišu mišu, nek se smiri malo .
E moj Naile daleko si ti iza nasih politicara🤣🤣🤣🤣
Je li i on bio na korona-derneku u Golf klubu? 😂
Isto kao u Bosni😄😄
tako i kod nas isto.. svi savjesno... ostaju na pozicijama...
Jadničak! Sto se nisi ogledao na bejha elitu?
Ja msm da bi ova naša bagra politička, kad bi je pustili među svijet više štete Europpi nanijela nego kuga.
Nisi fer. Budi solak jb distancu. Ljubi bližnjeg pusti savjest.
Evo i ovi nasi se satrase da daju ostavke.
Nije govno kao nasi
Je li njemu pevao Elton John a snimala Lady gaga
Ovdje član epidemiološkog tima, dr.Nihad Fejzić osim što nije držao distancu već i cuclo na Ramazan?
@MarasH02 To sto je kako kazes "cucio" na Ramazan - nije nas nego samo njegov problem. Nas problem je sto nije postovao pravila koja je izdao stab u kojem sjedi, ni zakon koji vrijedi za sve druge.
Epidimiolog zna, ne bi on nista prepustio slucaju.