Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je l moguće da ovaj Rama ovako dobro kotira kod zapadnjaka, naši jedva dobiju sastanak...
Pa krstaš! Rim, Vatikan mu je centar svijeta, naravno da je moguce.
Hej ovo o kmecavcima Narasli u kulturnom okruzenju gdje postoje Narikace ili profesionalni kukaci te u okrezunje hdje epska narosna pjesma nike nista drugo nego plakanje u desetercu. Komsije nam “ ugrozeni” , dakle oni sto kukaju i prije nego sto jmas sanse da progpvoris. S kim si takav si , sve je to u pet deka sto se kmecanja tice.
Diler malo na terenu da vidi gdje je zapela roba
Ljubav udari cesto tamo gdje ne treba i kad joj se covjek najmanje nada...
Vjerovatno po uzoru na berlusconija BUNGA BUNGA PARTY!!! Pa moraju se i ovi takozvani lideri malo opustiti. A djevojaka fala Bogu ne fali, a ni mladjahnih zagonjaca za zenski dio europskih liderica!!!
Albanci su ozbiljan narod za razliku od nas , njima je nacija na prvom mjestu a vjera negdje na 10 , a kod nas obrnuto i tu treba trazit izvor problema u koji smo upali
Ko je ovaj migrant pored njih na petoj slici?
Krensnu ce nju ramo ako dosad nije...
ramo ne bira
Džabe otvorih post, mislio naš Ramo ministar
na trećoj slici kaže met.mi ga u pakšu
Vidi se da su u šemi
Ma de ghuzi je i sta sad
👍 super !
Albanci podguzne muhe bivšim opresorima.