Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vi isporučujete oružje i finansijsku pomoć Izraelu da čini stravične zločine i genocid, licemjeri!
upravo a ne ispustaju iz usta kako je cjeli svijet jednak i svi imaju ista prava
Ma Iran drhti,hahahaha. Pa Rusija je dala 2 milijarde u zlatu (izvor RT) za rakete i dronove. Klix nije u toku , svijet se promijenio i odnosi moci, ovi nikome vise ne mogu da prijete. Nikome.
Pred američkim sancijama nekad se drhtalo a sad se slave i grohotom se smiju.
Iran je otporan na sakcije oni to jedu za dorucak
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U kojem svijetu licemjerja živim , stid me
….dok vi u isto vrijeme isporučujete sve to ukrajini
a zasto g7 suti sto se tice istrebljivanja palestinaca
Kad Zapad prestane isporučivati oružje i municiju za Izrael, tek onda bi bilo pošteno da traže od nekoga nešto.
A gdje su mali u tih G7 Kina, Indija, Brazil, Turska , Iran ? Nema ih puno 3 milijarde samo Kakav G7
puno su tu veci ulozi u igri - nazivo (ne uzivo) se testira penetracija balistike prema zapadnim odbrambenim sistemima i to je sto Iranu savrseno odgovara i vojno i finansijski..... sumnjam da nece dobit u kontru neku jacu tehnologiju tipa raketnih viseetapnih sistema ili jake pare. ovo je samo observacija boli me rinaka i za jedne i druge i trece.....
Hoćete im sankcije uvesti?
To se zove Polemika
Slava Iranu
Ako Iran nastavi isporučivati projektile Rusiji uvešćemo im 77. paket sankcija 😭😭😭
Presmjesno! Uvodeci tolike mjere dosli su u situaciju da sami sebi izoluju. Cijene plina i nafte nokada vece nisu bile. Jadna Evropa.
A koje jos sankcije mozete da uvedete Iranu..
"najmoćnije zemlje svijeta" jedva 1/3 municije koju Rusija proizvede oni mogu svi zajedno da proizvedu. Nedaj Bože da ruje krenu ljevlje.
Sve te silne sankcije naučile su narode tih zemalja da žive samostalno, od svog rada. Što je neprocjenjivo, kad se ne moraš osloniti na nekog.
Sila pravdu kroji.