Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDAovci iz srednjeg vijeka ovo vole ali ipak idu u Europu da rade i žive
Pa idu u Tursku ako na zapadu sve propada
Ja imam stan u Turskoj i ne pada mi na pamet ići na zapad gdje djecu uče LGBT monstruoznostima od vrtića.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zena treba da slusa muza, cuti i hoda par metara iza, jel tako Erdo? Poslije se pitaj zasto Unija nece ni da prica sa tobom.
I treba, ravnopravne su samo kad je u pitanju lagani poslovi.
Pravom osvještenom društvu ove konvencije ne trebaju. Ta društva su dovoljno zaštićena zakonima pa samim tim i žene. Turska je daleko od toga ker moderniziranje ne podrazumjeva promjene u glavi grmalja.
Femicid!? what a f
MOLIM Klix, da ne brise komentare ovih Turkofila i siledzija, neka svi vide koliki je problem ova SILA NAD ZENAMA! STOP ubijanju NASIH vrijednih ZENA! STOP!
@mojKliksas ......EDUKUJ SE COVJECE! NEMOJ DA TUCES I DA ' MRKO ' GLEDAS SVOJU ILI TUDJU ZENSKU OSOBU!Pretezno si jaci od njih, zasto prosipas silu??Pogledao sam ti komentare, ima nade za tebe, ako se na vrijeme odlucis, da se edukujes! Citaj, slusaj...!Ono sto te MAHALA naucila, baci pola u vodu! CITAJ, UCI! I NE TUCI ZENE! Sretno u EMANCIPACIJI.... svojoj.
Erdoan se loži na Seju iz "Anarhija" od Zabranjenog pušenja
Ma gdje ce islamisti postovati zene? Za njih je zena ko deva, kakva prava i jednakosti, zene su im vlasnistvo.
Kremona iskreno koga boli khurac šta žene misle?
Jehbem ja cijeli ženski rod pusa za moje žene
Svaka država ima pravo krojiti svoj društveni poredak. Na zapadu ne smiješ žensko ili crnca kritikovati na poslu za nešto što su trebali uraditi a nisu, jer odmah ispadaš seksist ili rasist. Ili Jelenu Veljaču ako kao novinar upitaš što joj u datom momentu ne paše, odmah si "zli bijeli muškarac na poziciji moći". Ali to je njihov društveni ustroj, sve pet. Turska ima svoj, koji opet možda nije idealan, ali je njihov.
ženomrzac broj 1 u svijetu erdogovan pogan od čovjeka
Fuj
@mojKliksas prije 3 mjeseca onaj ko ne moze da uspostavi mir u svojoj kuci, ne smije zenu svoju mrko pogledati, taj nema pravo da kaze i jednu prijec protiv rahmetli Alije koji je u takvoj situaciji uspio dobiti to sto smo dobili jer su svi bili za nestanak Bosnjaka i BiH kao drzave/////jESL OVO TI moj klikas?!? Sad jesi, pa sad nisi...odluci se covjece.Tik Tak!Jel tuces ti svoju zensku celjad?!?!?! Tuces tuces...znamo MI vas HEBO ti nas! :((((
Sad žuti nece selamit hanumu zrikavu
mozak ko ljesnjak
Da li ce zenama biti zabranjeno voziti autoputem Beograd-Sarajevo? Da li je to jedan od Erdijevih preduslova za finansiranje.