Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da skratim, neće.
Zavisi od koliko ce sistema dobiti i koliko municije. Sudeci po vrijednosti, nece ih dobiti puno. Ne zaboravi, ovo je Americki sistem = cijene/vrijednost su do nebesa. Tako Americka vojna industrija radi i naplacuje
U Rusiji zakazana zajednicka sjednica oba doma parlamenta. Ocekuje se objava prekida specijalne operacije u Ukrajini I odmah na istoj sjednici objava rata Ukrajini
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Izgubili svu teritoriju kako će im donijeti prevagu? Može samo donijeti jad, bijedu i mizeriju kao i do sad.... Bolje im je da sjednu za sto i da pregovaraju.
Rat jos nije zavrsen da bi mogao reci da su izgubili svu teritoriju. I `91 je bila slicna situacija u Hrvatskoj. A `95 sasvim drugacija.
o čemu? jesu li srbi sjeli sa albancima i rekli eto vam kosovo? jesu li hrvati sjeli sa srbima i rekli im eto vam sao krajina? da li bismo mi bosanski patrioti sutra sjeli sa srbima ili hrvatima i rekli im eto vam rs/hzhb? naravno da ne. prema tome ukrajinci su napadnuti, na svojoj teritoriji, izvrsena je agresija, oko cega treba da pregovaraju?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pa nije rusija toliko slaba da ce je neki jeftini raketni sistem poraziti
Apsolutno ne. Prenapuhani hvalospjevi. Svi ce biti unisteni balistickim projektilima.
hahaha...jastace
To se najbolje vidi na UKR-Rumunskoj granici. Haotična bježanija splavovima i čamcima od mobilizacije.
Toloko o slobodi govora zivotnim pravima i mira u svijetu samo oruzije i profit..
Bice prevaga da se loze gume i ostalo smece ove zime!!!
Ukraina, experiment za novi svjetski poredak i poligon za testiranje učinkovitosti oružija. Ne ginu političari ni vlade, gine nevin narod. Tuga.
u ratu nema pobjednika
Hoce al u kurcu...
Hoće sigurno.
kad im vec svi salju oruzje, ajmo mi skupit bar par bureka pa im poslat od nas vazno je ucestovovati
Ma donijet ce im ku.ac Donijet ce jad i bijedu obicnom narodu,tragedije i pogibije.Ista stvar kao i ex Yu. Dolar jaci od eura,SAD jacaju Rusija takodjer. Evropa uvodi sankcije od kojih vise stete sama ima a o bijedi Balkana da i ne pricamo. Nek nam je Bog na pomoci.
Nemojte pisat gluposti, taman ste dan ipo pisali realnoblogicno pa sad zabrljali
Smijesni naslovi, juce im Rusui uzeli 2 kljucna grada za daljnju operaciju...! Rusija jos nije premasila 15% kapciteta, godi im nastavak rata jer im vise ne gine vojska zbog nacina na koji sad vode rat... Preoru teritoriju dio Ukrajinaca se preda dio na zalost izgine a dio se povuce i sve tako dok ne ostanu bez svih kapaciteta! Sta ce tek biti zimi u onoj stepi? Znaci Ukrajina nema sansu protiv ljudi iz Sibira!
Kaže jedan obavještajac u dokumentarcu nema ništa lakše nego potkupiti političare i započeti rat u jednoj zemlji.