Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postovanje tjerati druge ljude da rade ono sto tvoja vjera tebi nalaze?
I to u drugoj drzavi....ova je koliko znam nosala maramu dok je bila u njihovim drzavama ...
ima li iko ovdje da je musliman :D niko marame ne poštuje
Ako je iko ikada poštovao pravila i običaje kada ode u drugu državu, to je bila CHRISTIANE AMANPOUR! Potpuno ispravna odluka!
Wow jest ga zaj**ala baš čovjek neće spavati mjesec dana
Halo iranac, treba i ti da postujes domacina, nije ti ovo tvoja kuca. Sramotno je da ste ubili djevojku zbog marame, stidite se. Novinarka je ovo uradila kao vid protesta, upravo zbog dogadjaja od prije neki dan. Nosenje marame treba da je izraz volje, ok je na mjestima gdje je to propisano, ali da nekoga zbog toga ubijes, to je za svaku osudu.
Ovaj je najgori predsjednik Irana od revolucije. Mozda i zadnji.
nije cnn otkazao već ovaj presjednik
I onda kažu da smo mi isti, da nema razlike itd itd. Ima razlike imamo veću samosvijest o nekim stvarima, u Iranu ubiju ženu što se nije dobro pokrila? Predsjednik jedne države traži kako će se novinarka obući zbog intervjua? Pa baš zbog ovih stvari nikad ih ne treba puštat u Europu nisu civilizirani niti se mogu nazivati civilizacijom
Tako i treba. Bravo za CNN novinarku. Kad dođu kod nas žele da imaju pravo na svoja prava, ali naša ne respektuju u njihovim državama. Volim Iran i njihove stanovnike, kulturu, ali ovaj bolesni pristup vjeri je stvarno prešao sve granice.
Hahhahaahah, jes ih spustio predsjednik Velikog Irana
Je li ti to stvarno tako mislis ili nas samo zavitlavas?
ih i Iran ima karcinoma
Sija se provaljuje
Bravo Christiane! ❤️👏🏻
Ovaj jedan u komentaru kaze,ja bi jedino tjerao zene da u mom prisustvu nosaju minice,vazi li to i za tvoju Majku,sestru,jcerku. Prvo ispeci pa reci.
gledaj bosnja sto se stide svoje vjere i zapad im je “civilizovan svijet” pa bolje da nista ratovali zadnji rat jer nista se ne razlikujete od srba samo nosite muslimansko ime
U BiH je nosenje marame uvijek bio izraz volje, a ne bi trebao biti izraz prisile. Marame nose i casne sestre, npr. Sofija Loren vrlo cesto, sta je tu problem. Ne smije se nametati , to je poenta
Zasjedanje UNa u NY a da ona nosi maramu. Covjek je zalutao.
Jao uzasa, nisam znala za ova dogadjanja u Iranu i tragediju - smrt djevojke. Policija za moral? I zvuci kao nesto jako nemoralno - ta policija... a zasto je tako u Iranu ponajbolje kazuje i zahtjev predsjednika prema Amanpour u New Yorku! U 21. stoljecu da se u zemlji koja je kolijevka civilizacije dogadjaju ovakve stvari diktirane od rezima, tesko je pojmiti.
Eto koliko nakaradan islam je postao tamo...usmrte zenu zbog marame, policija za moral....svasta se danas naslusati, od iskrenutih religija, pa ovih spolnih nakih hiljadu, osjeca se, ne osjeca se, sve otislo u tri lijepe
U iranu nisu muslimani nego sije. Islamska ulema sije smatra sektom