Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CIA se brani: Šta mislite zašto nas niko nije napao 13 godina? Zašto ste sebi dozvolili da vas napadnu nekoliko beduina naoružani skalperima? Zašto je najobezbeđenija zgrada na svijetu koja ima sopstveni raketni odbrambeni sistem "pentagram" napadnuta? Zašto su se čule eksplozije u prizemlju/podrumu WTCa prije nego što je kolabirao? Kako je moguće da obični papirni pasoš preživi vatru od nekoliko stotona stepeni i padne u naručje policije? Zašto se urušava WTC7 iako nije taknut? I na kraju, zašto su morali milioni muslimana izgubiti život iako nemaju ništa sa ovim događajima??? Za zgrade barem znamo da su WTC 1, 2 i 7 pripadale istom vlasniku čifutu Larry Silverstein. E nek nam CIA sada ovo odgovori.
"CIA se brani: Šta mislite zašto nas niko nije napao 13 godina?" Znamo i mislimo, kad vi izrežirate odnosno kad vam zatreba, opet će vas napast.
...bogati, zar misliš da su ciaši jedini "režiseri"?
zato sto vi napadate druge a i ova varijanta sto eduns kaze
kako niko ? a braca Dzohar ?! Allak je najveci ! Islam ce pobijediti !
Zidovska Orgazacijae CİA sve sto rade navci zlocin, na ovom svijetu.Naucili su od Hitlera u drugom svijeskom ratu da haraju svijetom, bice na jos gore cifit nece smiriti da Arape neskline.
sad ce se opet pocet napadat,zafalilo materijala
Ovako je nekada bilo i rimsko carstvo i otomanska imperija misleći da će vječno. Kada se popnemo na vrh brda ne možemo više gore nego samo dole.
Židovska posla. Ubi prvo svog pa optuzi druge.
http://youtu.be/rAMTR_vaIQA pogledajte istinu
Ko ce vas napasti dzukci!?! Neki dan u NY, tranzit za Panama City, tri sata nam trebalo da prodjemo sve kontrole. Slikanje, otisci prstiju, röntgen... Mamice vam hostaplerske!
Za sve konzervirane konzervativce.. https://www.youtube.com/watch?v=3L2513JFJsY
CIA SNAJKA, CIA
sve šestorici vam je3em qičku materinu, cionističku.
E nek je CIA svima odgovorila. Jos ce oni ispasti neki kriminalci samo zato sto muce ljude, sto se izivljavalju nad zatvorenicima i sto su odgovorni za smrt miliona ljudi sirom svijeta. Otkad su iscenirali napad na "twin towers", niko nije napao Ameriku. Zahvaljujuci njima, Amerika vec 13 godina zivi u miru i blagostanju.
a jesu li se zapitali zasto bi ih neko uposte napao ?
Ja nisam pricao o "zaslugama" nego o uzroku. A uzrok zasto su Ameri dobili teroristicki napad i zasto smo mi dobili rat nemaju veze jedni sa drugim. nadam se da ces se sloziti sa mnom da se oboje moglo izbjeci
otkud sad to pitanje ? zasto smatras da ja to tvrdim ?
Ih kad nam dođe gospođa Krmak u Sarajevo, pa počne vazit o ljudskim pravima...