Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi bi iranci sutra zbrisali za zapad, a pogotovo za ameriku, isto kao i rusi.
ne čudi s obzirom da već godinama imaju sankcije postavljene od Amerike
@i7f a sta bi tamo? Zbrisati je lahko... ostati i boriti se za bolje.... e to je umjetnost!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo je samo bijes koji se nakupljao godinama, a sad imaju povod. Tek nedavno zenama dopusteno ici na utakmice. Sad zamislite da zivite u takvoj vjerakoj drzavi gdje vam se namecu stvari. Vjera je privatna stvar i avaka teokratska drzava je losa u praksi.
Dabogda da ukinu ajatolahe. I nikako atomsku u ruke primitivcima i reakcionarima iz mračne i davne historije. Ali dobar je to narod, i fakat napaćen.
Tesko da im to uspije u iranu ..oni su svi siti i nema plemena kao u iraku, avganistanu, libiji ... i dovoljno su jaki da mogu svakoga zaustaviti ... nece niko napasti nikog ako ce imati velike gubitke ... radje velike sile tudjim khurcem mlate gloginje jer nece svoje da prlja...
Scenario već viđen u Siriji, Libiji i Iraku. Ubaci svoje ljude, pobuni narod i uništi zemlju do haosa.
specijalnost okupatorskih sila amerike i britanje je razaranje drzava iznutra. osjetili smo na svojoj kozi.
I u Iranu protesti studenata, intelektualaca, umjetnika samo u BiH sjede po kafićima i boli ih neka stvar na sva sran.a u drzavi, korupcija, kriminal, fasizam, diktature nacinalnih lj8gavaca..
U Iranu nije bajno ali u zadnjih dvadeset godina nikom nije bilo bolje nakon rušenja vlasti. Svima je bilo drastično gore nego prije. U Iranu bi demokratizacija trebala ići polako.
Zali boze nevinih ljudi, oni se nemogu nadoknaditi. Sve ostalo je politika, borba za vlast, resurse, globalizam...
Prije neki dan sam rekao da dolazi drzavni urar u Iranu. Mark my words.
Nije im dobro ali neka imaju u vidi kako je Iračanima ili Libijcima bilo prije "demokratizacije" a kako im je sada
Što ce ti Iracani kao primjer.Eto pogledaj nas ,ne može gore.
@FRA upravo
Bye bye Iran
sada će im amerikanci pokazati blagostanje demokratije :D
bas ono pobuda od 80 0000 0000 ljudi uvijek imas par defektasa , sto bi to bilo tu negdje , ova saka jada u granicama normale
Debili nevidjeni...
fakat, jedini na svijetu bacili atomsku a prije toga izvršili genocid nad cijelom jednom rasom