Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma EU je u pravu, treba nadugacko i nasiroko zaobici istocne nepouzdane nacionalisticke fanatike i gledati odakle se vedri...iz Arabije, Afrike i sa sjevera pojacati dostavu i napraviti preko Turske i Sredozemlja nove plinovode...Alzi, Tunis, Maroko, Spanjolska ili preko Sicilije i Italije ...imao mogucnosti, nisu nemoguce, skupe i traze vrijeme ali se na kraju isplati okrenuti ledja ucjenjivackoj Rusiji
sta ima - alternativa plinu? kako su pametniiiiiiiiiiiiii... mislim da je u rusiji proglaseno vanredno stanje zbog moguce tuzbe!:
bash, usra se putin sto ce stici tuzba od EU haha
sad su ga zakuhali... je li to do suda doslo, ne docekat cemo ga :(
Uh evo usra se ziv,hocel bit kakve rezolucije slucajno u VS??
vjerujem da im koljena klecaju zbog moguce tuzbe....
Odlično, ovim tempom, dobićemo stabilno snabdijevanje plinom u junu. Lucky us...