Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad se bagra zavadi onda oni jedna drugog cinkaju ko je sta radio,sad bi tramp trebao iznijete sve dokaze kako je bolton fakat izmislo uslove za rat u iraku,tako bi jos vise saznali sta mocnici rade od obicnog naroda!
Pa tramp je u svoj ovoj prici njima remetilacki faktor.. I sve ce pokusat da ga smaknu..
Jos jedan od ocajnickih pokusaja da ga shebu, ali nece moci ove noci. Hebi Donalde ne vadi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
imamo mi svojih problema ...
Sdp = skupina dobrih ...
Šta me briga. Ja čitam Branka Ćopića.
Sta je istina? Boltonova i Trampova istina? Sve je laz, kao u Merlinovoj pjesmi. Samo pusta laz. Osim smrti.
Maknuti ovu budalu sto prije frajer je patoloska lazovcina i neurocuniva osoba opasnost po cijeli svijet.Narcisoidna budala je u stanju svakoka da povrijedi samo za svoje licne interese.
Šta je ekipa zapela da sruši Trumpa, kad im nije uspio Covid pa prosvjedi sad preko povrijeđenih starih budaletina za koje i ljudi iz ureda kažu kako je svima laknulo kad je Bolton otišao.
TRUMP LIVE MATTERS!!
Svi smo mi Trump!!!
@ljUbUski Jel I ti imash slamu na glavi?! I u glavi, garant.
Truman je davno rekao da ako želiš da pobijediš,moraš da osvojiš glasove glupih jer su oni većina u svakom narodu ;-)
Na sve načine pokušavaju da ga oslabe pred izbore,baš gamad prava
Pravo pitanje je zašto su se ova dvojica našli u istoj sobi? Bolton je poznati ultra-jastreb i Trampu ga je neko uvalio u kabinet. Tramp nije čovjek rata. Dvojac John Bolton i general James "mad dog" Mattis zamalo su započeli rat sa Iranom i Kinom. Obojicu je najurio i sada mu se svete.
Sukob suverenista ( Trump) i globalista (Soroš) odražava se na cijeli svijet. I na Balkanu će to imati odraza, padat će značaj nacionalista, a stvarni sukob će biti između suverenista i globalista. Nemojte misliti da je to daleko, pojedini političari u svim državama već su regrutirani na obje strane.
Jest eto, trebao je Boltona (jastreba na kvadrat) slusati, napraviti nekoliko ratova, i onda bi bio dobar predsjednik. Ovako, vanjska politika mu ne valja
Duboka država po svaku cijenu pokušava svrgnuti Trumpa. Dogodi li se to u Americi će izbiti građanski rat. Trump uživa 70% podršhe građana, dok duboka država preko demokrata kontrolira medije i teroriste iz Antife.
@VinkoMaris Sta lupetas ja zivim u Americi i nije istina sta pricas ne siri gluposti i lazi.Trump sada momentalno gubi za ovu pred izbornu kanpanju,i kako stvari stoje ne pise mu se bas dobro mene licno boli dupe ko ce da pobjedi nezna se ko je gori i gluplji Trump ili Biden.
To 70% he upravo u Trumpvom stilu.Laz. I to je problem broj jedan.idemo dalje.
Nakon brojnih optužbi podmetanja i lazi kao i ovog scenarija za rasizam sto sve u nije dalo rezultate u anketama opet Tramp ima veću podršku a ovo sa Boltonom koji je zagovornih brojnih agresija je nova haranga koja neće ništa promijenuti a ni atentat na Trampa je moguć samo da se dograbe vlasti
Oni su to provjerili i što nije valjalo za sigurnost države? odstranili