Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi koji su na strani ovog ludaka neka samo pogledaju jedan dokumentarac kako se slonovi ubijaju u Africi zbog kljova. Ubiju majku a pored nje mladunče bukvalno sa suzama u očima. Zbog čega? Da bi neki idiot postavio kljove kao trofej u dnevni. Nisam mislio da ću Njemačku braniti na Klixu ali Njemačka ima pravo da odlučuje šta će dozvoliti da se uveze a šta ne. Bravo švabe a ovaj brnjavi neka pojede balegu od slona
Vrijeme je da ivi iz afrike koji vode države da shvate da moraju da stvore uslove da njihov radi a da vlast nadje način da to izvozi. A ne da lično dilaju sa fetišom bogatih ljudi od kojih narod u Africi nema nikakve koristi od njih
Kakav je ovo kloc, ne mogu vjerovati, ako im je ovo predsjednik onda ne zasluzuju bolje.
Bocvani je najbolji biznis,izvoz slonova u EU.
Bocvani je najbolji biznis,izvoz slonova u EU.
Bocvani je najbolji biznis,izvoz slonova u EU.
Čuj Bocvana zaprijetila Njemačkoj, čime...
Ubice. Nikad nisam razumio ubijanje zivotinja radi zadovoljstva. Lovac… kreten, eto sta je
Pošaljite ih u RS ,kad već imaju toliko majmuna mogu i slonove prihvatiti
ovi samo prave djecu i žive od životinjskih trofeja
Mrš idiote
Posaljite slonove mi vama šaljemo politicare da vas sjebu. Nek slobodno tumaraju Bocvanskim prerijama. Mislim kad bi mi poslali nase politicare kompletno Afrika bi bila sjebana za 7 dana.
puvni israfile vise.....
kakav lik
mores mislit suhovine od jednog....
Moze li molim vas jedno 100 slonova u BiH, 50 muskih 50 zenskih, pa da ih ostavimo dole sa livanjskim konjima, treba nam turista.