Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAMAS je odbrambeno-oslobodilačka organizacija Palestine. IDF je teroristička organizacija
Ovaj bi najradije ovdje rekao da je Hamas od Cionista projekat ali sam zna da bi mogao završiti u kakvoj nesreći
Hamas je jedina formacija koja brani Palestince i Palestinu od okupatora...ne mogu branitelji biti teroristi,oni trpe teror 75 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Branite izrael teroristicku privremenu drzavu .sto im niste dali pola londona nek se nasele nije tuđu zemlju i da ruse tuđe kuce da prave naselja...
Tako je pa upravo ovi Britanci su poklonili Rotshildu Palestinu da naseli cioniste, tuđu zemlju poklonili i sad im krivo što postoji neki Hamas fuj strašno, dajte im London ička vam materina poremećena
Morali su tu doći jer im je tako suđeno da će biti uništeni na jednom mjestu kada Allah spusti Isa a.s.
Ovaj Pierce Morgan je gori od Izraelaca, moron jedan prodane duše...
Pa njega cu cionisti i smaknuli sa politike
Niko normalan ne odobrava upad, otmice, ubitstva nevinih civila, ali tu situaciji Palestinci zive vec 75 godina i nikome ne pada na pamet da ove druge osudjuju. Koliko je potrebno ubiti palestinaca, da bi se zadovoljila pravda po njihovim mjerilima. Osnovati medjunarodni sud za sve zlocine na tim prostorima.
Spas čitavog svijeta je u ljevici...
Nije to teroristička grupa. To je grupa koju će pamtiti po tome što je Izraelu dala povod i omogućila da potpuno zavlada Gazom. Eto to je.
Napad je izraelska režija i scenario, da imaš trunke mozga skontao bi to
Amerikanci oteli zemlju,Indijancima,Zapadne zemlje vijekovima kolonizirale kontinenta i drzave,Izrael oteo zemlju Palestincima,a oni koji se pobune postaju teroristi
Ovaj voditelj je zaista naporan!
Hamas je jedina formacija koja brani Palestince i Palestinu od okupatora...ne mogu branitelji biti teroristi,oni trpe teror 75 godina.
Jel vam prije godinu dana Kanye West donjeo tabelu sa svim ljudima koji vladaju u politici u US i 90% su Zionisti ? Ljudi ga zvali budalom i da je skreno s pameti. US ga puši ovde najviše sve dok se njihov narod ne probudi (a neće), i ne ustane protiv svoje vlade.
Britonsi jesu zasrali dole na samom početku ali nisu htjeli cionističku državu. To su odmah pokušali ukinuti ali bilo je kasno. Poznato je da su im cionisti ubili kompletno osoblje ambasade 1948. uključujući i ambasadora
hamas je nastao kao posljedica izraelskog visedecenijskog ugnjetavanja i genocida na palestincima. zanimljivo da je isti taj hamas na pocetku imao podrsku natenyahua i izraelske vlasti jer su na taj nacin htjeli da unesu razdor i podjele medju palestincima, jer je do tada fatah uzivao najvecu podrsku.
Svi neka prvo procitaju definiciju sta je terorizam i onda na osnovu te definicije mozemo pricati ko sve spada u teroristicke snage, ko su teroristi ali samo i jedino ako se postavi prvo definicija terorizma u punom smislu te rijeci. A ako bismo definicijom sta je terorizam trazili odgovore onda bogami mnogia se nece svidjeti pravi teroristi. Zato upravo rade ovo upiru prstom samo koga oni zele bez obzira na sve
Jedini teroristi su oni Koji su okupirali Palestinu,oni Koji cine genocid,ruse pale, ubiaju she redom...
Hamas, isil i alqaedu su ustanovili cionisti a financirao wahhabi rezim, kao prvo arapi sami su preglupi (previse skloni korupciji i sa preniskim IQjem) da bi neku uspjesnu organizaciju te vrste ustanovili a kao drugo u vremenu dok je bila aktualna alqaeda i isil Izrael nikad sigurniji nije bio nego tad. Let that sink in.
Kako to? On ne moze sad bit promicatelj demokratije.