Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obicno to tako i bude, sve hostapleri i narkomani i ono se bori nesto za Islam.
imas li mu od bivse fb?
Suvisno je uopste vise ista pricati o ovome, sve unaprijed znas sta ce se desiti 90%, kasnije i rezultate, sve do iduceg napada.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u njega mu je mater znala da se on drogira :)))
dismr i onaj ko je jede
sultan_kikser samo pogan jede smrdetinju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mater u mene vazda kuhala nije isla sa jaranicama na picu zato ja i buraz nismo teroristi..
glupan glupi...cekaj kako se sad on tretira kao sehid ili kao samoubica...ili kao sto vec rekoh jel...glupan glupi...
Svi do jednog koji su otisli ih evrope u siriju su takvog profila.
Vako i Bilal pio po cijeli dan i noc po kaHvanama i sviro harmoniku a sad u tvorza..
Klasicna prica, nadju neke travare i ove sto su visili u zatvoru, obecaju ti nesto i idi se dizi pasa, nemoj samo zaboraviti reci "Allahu ekber", to bi ti mogli zamjeriti. I eto materijala za nove ratove i sirenje mrznje prema drugim religijama.
Nista od legalizacije trave sad u svijetu , ispade ako pusis vuvu bices teororista....
Jebem li ti pleme Ibrahime.
sudeci po tekstu ovo nije musliman
Yup tako to ide. Znam i ja par vakih novopecenih nasih. Imali problema, s drogom, i teskim drogama, i alkoholom, poslom, nista nisu uspjeli cesto u zivotu, slabe poslove il nikakve, tanko sve, il problemi s curom i il curama il zivotom i te regularne zivotne probleme yebiga ko mi svi, i sad su vidim ih svi pustili brade, svima pripovjedaju kako su oni nasli svjetslost i pravu istinu, povukli se iz svijeta, samo se druze po dzamiji i jedni s drugima, svi ostali su nevjernici, i nisu na ovom 'nivou' da bi nesto napravili ovako, al brate nazalost podrzavaju ovu 'bracu' sto to rade, i one vehabije u Siriji i Iraku. Tako je, kazem znam licno ljude neke tako, i oni vise nisu ni Bosanci, nego samo 'Muslimani' i 'braca'.
Al kazem nema tu doktora i inzenjera i normalnih ni radnika ni obrazovanih ludji kod ovih, neg samo bivsi problematik ljudi, drogerasi, kriminal, itd. Sva ta 'pjesadija' vehabijska su tako takvi, i lako im se manipulise.
Evo tipičan primjer odakle svo zli krene : http://www.krajina.ba/28813/gimnazijska-svjedocanstva-bakir-izetbegovic-u-skoli-imao-skoro-sve-dvojke-i-lose-vladanje/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pravi musliman, nema šta. Puši, pije, drogira se, ubija civile, motao se po zatvorima. Uzor pravi. Ovo treba prikazat na svim mogućim portalima na svijetu, platit članak da se propagira kroz cijeli svijet, nek konačno svi oni koji su kivni na Zapad vide da su upravo oni koji "pucaju" po tom zapadu zapravo njihov produkt a nikakva "vojska Islama".. .Obični šljam i ljudski otpad koji je sebi za pravo (uz pomoć petrodolara) da jednu religiju kakva je Islam oblati za narednih 100 godina.
Jesil ti dobro pročitao ovaj članak? Piše da lik uopšte NIJE posjećivao džamiju. Što znači da nije ni bio religiozan. Obični idiot koji je samoproglašeni musliman samo zato jer nosi arapsko ime.
Vrijeđaš tu ko kakav majmun, dovoljno govori o tebi kakva si spodoba, pravi ateistički šljam koji mrzi sve što ne misli ko on. Takvi ko ti su zapravo najbolji materijal za ISIL, mrzitelji svega što je protivno njihovom uskom pogledu. Možda bi se i ti trebao prijavit u njihove redove, prilično si kompatibilan sa tim mentalitetom. Ni ti, kao ni oni, veze sa vjerom nemate.
Da li ste znali sta su ustvari džamije ? Pogledajte sami . https://www.facebook.com/idfonline/videos/853688574654014/ Da li ste znali kako se muslimani ponasaju prema mrtvima ? Pogledajte sami. https://www.facebook.com/blaine.cooper23/videos/549275048502005/ Da li ste znali sta muslimanska djeca uče ? Pogledajte sami. https://www.youtube.com/watch?v=_z6pd0O6jgY Da li ste znali za sta se spremaju muslimanska djeca ? Pogledajte sami. http://www.aljazeera.com/programmes/specialseries/2015/11/islamic-state-isil-taliban-afghanistan-151101074041755.html Dali ste znali da se muslimanska djeca uce terorizmu kao malisani Pogledajte sami https://www.facebook.com/438555426321625/videos/489112434599257/ Da li ste znali da su robovlasnistvo i ritualna ubistva sastavni dio Islama ? Pogledajte sami https://www.facebook.com/Channel4News/videos/10153315712816939/ Da li ste znali da je varalica Muhamed silovao 6 godisnje dijete ? Pogledajte sami https://youtu.be/_LJonb7HO_U Da li znate sta to Islam nudi ? Pogledajte sami https://img1.picload.org/image/powigid/tipicnoislam.jpg Da li ste znali da je ubijanje djece sasvim normalno po Islamu Pogledajte sami https://www.youtube.com/watch?v=Qtx7hiYWwYY http://www.mirror.co.uk/news/world-news/isis-savages-gun-down-200-6798484#ICID=FB_mirror_main Da li ste znali kako muslimani docekuju turiste ? Pogledajte sami https://www.youtube.com/watch?v=ZcTkmxp46C4&feature=youtu.be Da li ste znali da u SaHrajevu sasvim normalno hodaju ISIS Teroristi ? Pogledajte sami http://www.liveleak.com/view?i=2bd_1440682906
Ugasice Mekto klix ovdje su skoro svi ko Ibrahim..
Ibrahimovi roditelji nisu bili na vjenčanju kao ni njegov brat. "NISU BILI BLISKI. BILI SU MODERNI I SVAKO JE IMAO SVOJ ŽIVOT", rekla je. To je to. I onda se čude kad im djeca zaglave u blatu droge, kriminala i radikalizma.
"moderne" porodice u kojima je do juče preovladavao tradicionalizam, jesu veliki problem... nagle "slobode" koje nisu usklađene sa ekonomskim uslovima, stvaraju ozbiljene konflikte... po ko zna koji put treba naglašavati ulogu porodice... nije brat, sestra, otac, majka neka titula, već srodnici koji treba da budu međusobno odgovorni jedni za druge, da podižu i pomažu jedni druge... u svakom pogledu....
Naravno da su tu i da pomazu jedni drugima,, ali nisu tu da uzdrzavaju neradnicku ljencinu.
prica mi jaran...ima makar milion marokanaca u holandiji, rijetko koji u dzamiji (omladinac skoro ni jedan) a najvise problema imaju kao "muslimani" i najvise ih prozivaju kao ekstremne muslimane. A oni svi klosari,napuseni il na bijelom.
U Evropi kad kazes Marokanac,odmah te asocira na drogu i kriminal.(To sto si napisao je dosta istinito) Drugo cinimi se da negdje procitah da je oko desetak miliona Marokanaca u Evropi,po nekima cak i daleko vise(ilegalnih) Jutrica