Yup tako to ide. Znam i ja par vakih novopecenih nasih. Imali problema, s drogom, i teskim drogama, i alkoholom, poslom, nista nisu uspjeli cesto u zivotu, slabe poslove il nikakve, tanko sve, il problemi s curom i il curama il zivotom i te regularne zivotne probleme yebiga ko mi svi, i sad su vidim ih svi pustili brade, svima pripovjedaju kako su oni nasli svjetslost i pravu istinu, povukli se iz svijeta, samo se druze po dzamiji i jedni s drugima, svi ostali su nevjernici, i nisu na ovom 'nivou' da bi nesto napravili ovako, al brate nazalost podrzavaju ovu 'bracu' sto to rade, i one vehabije u Siriji i Iraku. Tako je, kazem znam licno ljude neke tako, i oni vise nisu ni Bosanci, nego samo 'Muslimani' i 'braca'.
Al kazem nema tu doktora i inzenjera i normalnih ni radnika ni obrazovanih ludji kod ovih, neg samo bivsi problematik ljudi, drogerasi, kriminal, itd. Sva ta 'pjesadija' vehabijska su tako takvi, i lako im se manipulise.
Evo tipičan primjer odakle svo zli krene : http://www.krajina.ba/28813/gimnazijska-svjedocanstva-bakir-izetbegovic-u-skoli-imao-skoro-sve-dvojke-i-lose-vladanje/
Prikaži sve komentare (188)