lipljen13
Spol
Ženski
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
10.07.2015.
Komentari
1454
Komentari korisnika
Pa naravno, kad bi bilo ko iz SDA ista privatizirao, bio koruptan il 'mjesao politiku' bilo s cim, il se uoste bavio politikom, to su totalno apoliticni, posteni, svjetski ljudi, sirokoh vidika, ti iz SDA. Vec 20plus godina narod glasa za njih, vladaju, i Bosna i njihov dio Bosne ko Svedska, cvjeta, svaka im cast. Dokazi si tu. Tako da ne znam sta se bune ljudi, what's the problem?
Istina, da nisu izmislili ovaj internet, ne znam sta bi covjek. Pogotovo ova sirotinja, jedino je sto se moze priustiti mnogima. Mozes ti bit i lijep, i imati humora ko Dave Chapelle, al ako si lijep, il malo stidljiv, beskucnik, malteras, onaj minimalac, donji, il perac sudja, dzaba. I ne mozes ni platiti, nema se. Jedva skupis za interneta malo. That's life.
Nada zadnja umire. Nada dies last, as they say. Tako treba, bit optimist. I sta ce reci, gotovo je, ne treba ni igrati, hajmo kuci. Al ova je dobra - "Imamo mnogo sistema igre, ali ne želim ništa otkrivati." Mnogo sistema, al ja mislim da ce biti Neymar, Suarez i Messi u napadu, i dodaj njima. Ko zna, posto imaju mnogo sistema naravno.
Mislim govorim za ove lidere, politicare, i te, njihove, ne generalizujem Srbe kao narod, ima svakakvih ljudi, dobrih, losih, obicnih, apoliticnih, socijalista i kapitalista, nacionalista i svjetskih ljudi, ko u svakom plemenu.
Nisu normalni ljudi. Genocid i sto je Srbija napala sve Ex-JU drzave 'na stranu', vamo Dodik svake sedmice tamo, gledaju zajedno kako da uniste Bosnu, al Srbi i Srbija su zrtve. Nevini. Samo zele mir i dobre odnose s susjedima. Al sto je najgore, oni stvarno vjeruju u to, da je to istina, ubjedili su sebe, oni su delusional malo.
Ovaj je pametan neki, 'diplomata' dobar, lukav je. Al dzaba mu, ko u ove price vjeruje? Srbi sebe predstavljaju ko da ih vodi Gandi i MLK, sve nenasilni pacifisti, borci za mir, i vazda bili, a ovi silni Bosanci i Albanci i Hrvati stalno ih tuku.
I Rusija nista, onu su pod Jeljcinom bili nista, bezazleni. Tako da je i to sve suplja, i Srbi ti iz RS i Dodik bi trebali bit zahvalni USA, dali su im po Bosne, ostvarili Karadziceve i Mladiceve ciljeve i drzavu. Neznam sto se zale na USA. I za 'izbjeglice' te potencijalne, iz BL kao, a sta je s milion izbjeglica iz RS koji su vec izbjegli bili i ostali, s ne-Srbima. Tako da ja nisam 'fan' Amerike i Clintona, ni sto su 'za nas uradili'. Nimalo.
Kao 'bice izbjeglica', a nisu imali problem s silnim Srpskim izbjeglicama i traktorima u Hrvatskoj i oluji, njima su dali da se oslobode, jer su Hrvati imali dobar lobi na zapadu. I vjerovatno Katolici, i to ima veze, 'kulturne' veze. I onda druga prica, kao 'Rusija' se buni, al onda su 4 god. posle direkt bombardovali Srbiju, Beograd, itd. I pomogli Kosovu da bude cijelo, nezavisno, da se oslobodi.
Samo sto se ti iz RS zale na NATO i USA, a ne samo da bi embargo, i FRA i ENG su bili za Srbe isto u startu, USA nista do 95e, itd. Nego kad je BH i Hrvatska armija pocela osvajati nazad, svu Krajinu, Bosnu, i to rapidno, bili 24 sata od Prijedor, koji dan od BL, USA je rekla stop nama, il cemo vas bombardovati.
@Covjek2017 Tacno, ko ima pravdu na svojoj strani uvijek je bolji borac. Ima motivacije iskrene, ljudske. Na kraju izgube svi ovi sto im je 'motivacija' genocid il neko ubijanje i rat za neke nebulozne razloge. Bilo Njemci Nacisti, Japan, Amerika u Vietnam, i one vehabije tamo u ISIS, itd.