Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rece Bajden kome su ruke krvave do lakata da je kineski predsednik diktator!
Oni nekog nazivaju diktatorom, a istovremeno su kao država najveći svjetski diktator. Svoja načela pokušavaju nametnuti ostatku svijeta i to zovu zaštita nacionalnog interesa. Interes je da pljačkaju resurse svijetu i na tome žive. A otima im se sve više.
Da nema Amerike danas bi ti na magarcu jahao.Naravno da se mora otvoriti tržiste svijet je postao globalno selo i ne možeš sam za sebe živjeti.To što rusija drži pola planete samo za sebe a čitav svijet se bori kako da preživi valjda je to problem.
Znači ide sad Tajvan...
Političari su lažovi i licemjeri, pogotovo današnji, Tito im je bio penicillin na zapadu, a ujedinio siromašne napravio nesvrstane, pa nisu smjeli zapadnjački klošari mrdnuti da proizvode ratove.
The World Ahead 2024 naslovnica prikazuje njih dvojicu kako su jedan drugom leđima okrenuti. To znači da USA i Kina nisu na istoj talasnoj, već u hladnom ratu
AMERICI JE DOSAO KRAJ KAO I SVAKOM CARSTVU U ISTORIJI. PRINTANJE BEZVRIJEDNIH DOLARA, TERORIZAM I BRICS CE IH POKOPATI DEFINITIVNO.
Kakav god da je manje je zla nanio svijetu nego vi amerikanci...
Izguglajte SDA bagro šta je taj isti Biden za nas Bošnjake prije 30 godina uradio. Kako vas samo nije stid? Poslušajte njegov govor u Kongresu. Da nije bilo njega i Klintona, ne bilo BiH, ne bilo Bošnjaka u BiH. I danas da je samo Tramp predsjednik, veliko je pitanje šta bi s nama bilo.
Ko nam je uveo embargo? Pa upravo on, ti si i dalje ostao u bejbi mozgu pa vjeruješ svima što pričaju vjeruješ govorima a ne vjeruješ svojim očima i djelima
Predsjednik jedine prave bipartitne diktature - zločinac Biden!
Jedan ugare,jedan palestince...nema razlike
Gora je Američka lažna demokratija nego svi oblici komunizma
Bajden zločinac
Jest da je djedica ishlapio no nazvao je stvari pravim imenom, što je Xi ako nije diktator.
Bajden nije diktator nego još gore on je Šejtanova pudlica
Naravno da je diktator,demokratija je izbor građana a ne partije.Kod nas ima još puno komunjara tako da bih uveo jedan vid skeniranja kome ko pripada.Ako mu se baš sviđa rusija ili kina da im se otvori koridor kako bi nastavili uživati među svojima.
Zamisli koji si ti licemjerni bolesnik, kao ti prozivaš neke komunjare a ti bi uvodio skenere, pa ti si sine gori od komunjara, idi liječi se i nemoj se praviti pametan kad očito nisi
BAjden ne zna ko mu glavu nosi