Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacizam u Njemackoj bas kao i u susjednoj Hrvatskoj je u velikom usponu.Le pen u Francuskoj, Kolinda i Miroslav Tudjman u Hrvatskoj, Viktor Orban u Madjarskoj, katolicki nacisti u Poljskoj, Zeman u Ceskoj, Kurz u Austriji, dakle razvija se jedan neonacisti Hitlerovski poredak u Europi koja je nastala 9 maja 1945 porazom upravo Hitlera. Ocito su frustrirani krscani sto im se religijski mijenja kontinent i sto muslimani imaju po 3 djeteta u Europi a krscani jedno ili nijedno, vodaju kerove, macke
Muslimani po 3 djeteta? Hahaha, misliš po 3 žene gdje sa svakom imaju najmanje po 3 djeteta. I još žive na socijali, na grbači tih ''jadnika'' koji moraju vodati kerove jer ljudi valjda od silnog posla moraju zaraditi sebi nekako za kruh pa nemaju vremena za djecu, već samo za kerove. Nek se desnica diže, drago mi je da muslimanima polako gori pod nogama!
I po tebi koji si tako pametan i likujes nad situacijom, ko bi trebao glumiti jevreje ovog puta, posto si povukao jasnu paralelu izmedju situacije sredinom tridesetih i ovog danas?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako ja shvatih Evropa dobija svoje fundamentaliste samo što ne nose brade nego kravate i da je oksidentu na naplatu došla zafrkancija sa orijentom. Samo jedno ne razumijem što je počelo sa Njemačkom koja je tamo najmanje kriva.
kako najmanje kriva? koliko su oruzja prodali i zaradili na radu u arapskom svijetu?
Izraz : "Ne srljajte kao guske u maglu" ...je stvorio Stjepan Radić...i veze nema nikakve sa Miroslavom Krležom ...i da si samo ovo provalio Anise , bilo bi dosta da nikad gimnaziju ne završiš ... Oni koji te uvažavaju kao profesora NE čitaju ni Radića ni Krležu pa im možeš uvaljivati i zguza i sprijeda ... i ne zasluzuju bolje zato him ga zgari jednom i sa strane
Anis? No comment.
Profesore svaka cast na ovom clanku, potpuno sazeta analiza stanja u Njemackoj i opasnosti koje mogu da eskaliraju u narednom periodu.Jer ova opasnost se oseca u Zraku i uzima sve vise maha koji mogu biti katastrofalni po Evropu.
"Obično se kaže 'nemaš stav, nezreo si ili seljakaš se kao cigan'. Romima Bosanci mogu samo zavidjeti. Ovi imaju priznat status manjine i sve što uz to ide. Romi su ozbiljan narod", ističe profesor. " pa JESTE LI BOSANCI ILI BOSNJACI MAJKU MU PROFESORE??? Opredjelite se!!! Romi i jesu za vas ozbiljan narod! Bar znaju ko su!!!
@posao1000 Pa placem😂😂😂 joj meni😂😂😂 ovo cu odstampati kunem se 😂😂😂😂
@posao1000 Pa hit 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako ovaj pametni ciko nije skontao sta unistava drustvo Bliskog Istoka. Amerika i zapad igraju vrlo malu ulogu ili nikakvu. Bliski Istok prvo nije Arapski oni su OKUPATORI ovih prostora iz kojeg su protjerali ili poubijali Evropljane i krscane. Drugo oni nisu drustvo nego prvobitne ljudske zajednice organizovane po plemenima. Oni se kolju izmedzu sebe od kako je svjet postao. Sada samo imaju vise para da kupuju savremenije oruzje.
Njemacko razmisljanje je imperijalno i tako ce biti za vijek vijekova. To su joj temelji. Sa druge strane po prvi put imamo potpuno razoren prostor Juznih Slavena okrenutih jednih protiv drugih a svi zajedno hrle u, kako ga neko nazva, picnuti logor EU. Profesor je jedini (koliko ja znam) bosnjacki intelektualac koji razgovara jezikom nauke a ne jezikom politicke provincije. Ovo za ruse je djelimicno u pravu, jer nisu rusi krivi sto se pojedini narodi stide svog porijekla.
Mislis balkanske stranke, mozda da uvedu SDA u njemacku da propadnu u rekordnom roku.
ahahahahaha de ti njima reci anise koji je njihov problem ;d
http://hiddenlolcdn.com/i/188673.png
Evo nase brace, kaze Bakir: http://hiddenlol.com/lol/188567
Demokratija je vladavina osednjih kojima mandat daju nize obrazovani slojevi drustva. Dakle, pogonsko gorivo damokratije su budale.
Na idućim izborima "SDA Dojtšland", "SDS Nemačka" i "HDZ Germani"
(͡° ͜ʖ ͡°) ma samo SDA (͡° ͜ʖ ͡°)
"Mi Bosanci"... koliko je Bosanaca, koliko Bošnjaka... 😅😅😅 ...