Nacizam u Njemackoj bas kao i u susjednoj Hrvatskoj je u velikom usponu.Le pen u Francuskoj, Kolinda i Miroslav Tudjman u Hrvatskoj, Viktor Orban u Madjarskoj, katolicki nacisti u Poljskoj, Zeman u Ceskoj, Kurz u Austriji, dakle razvija se jedan neonacisti Hitlerovski poredak u Europi koja je nastala 9 maja 1945 porazom upravo Hitlera. Ocito su frustrirani krscani sto im se religijski mijenja kontinent i sto muslimani imaju po 3 djeteta u Europi a krscani jedno ili nijedno, vodaju kerove, macke
Muslimani po 3 djeteta? Hahaha, misliš po 3 žene gdje sa svakom imaju najmanje po 3 djeteta. I još žive na socijali, na grbači tih ''jadnika'' koji moraju vodati kerove jer ljudi valjda od silnog posla moraju zaraditi sebi nekako za kruh pa nemaju vremena za djecu, već samo za kerove. Nek se desnica diže, drago mi je da muslimanima polako gori pod nogama!
I po tebi koji si tako pametan i likujes nad situacijom, ko bi trebao glumiti jevreje ovog puta, posto si povukao jasnu paralelu izmedju situacije sredinom tridesetih i ovog danas?
Prikaži sve komentare (144)