Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka te majke ti jos 2 mjeseca samo da ja papire dobijem pa radi sta god hoces
@12399123r Allahu uzmi ovu nasu sve trojicu,ostavi Angelu...
@12399123r ...zena ima parkinsona vec 5 godina....ona uopste nije bila svjesna svojih postupaka i posledica koje ce evropa a pogotovu hriscani da ispastaju narednih 100 godina...a mozda i duze...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čitav video pregledah i ne vidjeh da se trese.
@vrhovni miš Na 7:50 jasno se vidi
@entropist U pravu si, kad sam povećao video na čitav ekran vidjelo se. Nadam se da nije Parkinson.
crkla dabogda
to ostao vibrator jos od proslog puta
Svijet zadugo nece ima ovakvu zenu
Šteta ! Zašto se naši majmuni bosanski nikad ne razbole : Dodici ,Bakiri , Čovići, Željke , Kule , Brige , itd
A Velahavle šta joj je.Nedaj se Angela treba luka bilog jist on je dobar za cirkulaciju i koncentraciju
A dusa draga… neki dan su mi suze krenule kada sam shvatio da nasa dobra Angela mozda - ne daj Boze - ima neki ozbiljniji zdravstveni problem jer to je postena zena i karakterna politicarka, gotovo nestvarno dobra i cestita za nekoga iz politickog miljea. Zelim joj od srca sve ono najbolje od zivota, a nadasve dobro zdravlje i dug i sretan zivot jer osobe poput nje cine razliku u danasnjem turbulentnom svijetu.
Tresla se i Banja Luka, Boze moj...
Izdrzi vilo nasa. Dug i sretan zivot ti zelim
Žena je starija i možda neka viroza je iscrpila. Bez obzira na sve spada u političare pozitivce.
Mogli bi se ovi naši polako vraćati haha
Drž se predsjednice naša, da nam nadživiš sve balkanske krvoloke, dala si nam smisao života i izvela nas iz pakla okupiranih života običnih građana
šaljite je u Visočke tunele na liječenje
izgleda nece ona docekat sljedecih trešanja....
U zemlji Tulipana ,niko se ne trese, a i zasto bi !! Sluge redovno prevoze hiljade raspolozenih dzikana, u crnim pasatima,koji nasmijani ulaze u drzavni dvorac ,gdje ih sa osmjehom docekuju , damski obucene i raspolozene sluskinje,niti rade sta niti kome odgovaraju sta! i tako vec 25 god !! E moj narode : Stoko na putu do Klaonice !!
zena vibrator