Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas ono sto svetu treba, jos nuklearnih bombi. Proklet bio onaj sto ih je izmislio. Kad vidim za sta ljudi koriste tehnologiju zao mi bude sto jos nismo na rezini otkrica vatre i tocka.
Tesla je rekao kad su aktivirali prvu nuklearnu bombu: "Znao sam da će doći ovaj dan bilo je samo pitanje vremena kad će oktriti nuklearne eksplozije", hoću reći da je vjerovatno znao mogućnosti i princip rada nuklearnog oružja kao i posljedice.
...mislim da nismo daleko od toga da ponovno krenemo od otkrića vatre i točka....svijet nije daleko od 'restarta'
Bomba bacena na Hirosimu bila je jacine 16kt. Danas A i H bombe imaju i po 50Mt smage, dok u slucaju totalnog rata rakete mogu biti napunjene bojevim glauama i do 2Gt. Nije strasno. Pecurka visine 60km, crna radioaktivna kisa, par hiljada god. radijacije, leukemije, kancera i raznih devijacija. Dr. Strangelove opet jase. Iii haaa'
sta ces uvijek je bila merhametli za fukare 😁
Bilo bi prekrasno da eksplodiraju te bombe u dvorištima onih koji takve posjeduju
Jedan manijak ima pravo na nuklearne testove, drugi manijak nema to pravo. Pa gdje je tu pravda
Oni prave modernije nove, a S. Koreji i ostalima nedaju, cudno :)
A ovo su one visoko sofisticirane atomske koje nisu radioaktivne i koje ubijaju samo one koji su to zaslužili suđeno po modernim demokratskim mjerilima.
Ja koliko vidim bit ce neko veliko sranje jer su se svi uzjebali oko nuklarnog oruzja
Amerikanci smiju, ostali ne
a da se hocete vise iskrvit pa sta bi bi