Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sačuvaj me Bože neznanja i neznalica!!! Oni su rak rana svakog društva!!!
Glavno pitanje, Ko je stvorio Talibane,??
A šta ćemo sa Hadisom u kojem se garantuje džennet roditelju koji ispravno odgoji 3 kćeri i pruži im OBRAZOVANJE!?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
To isto nam priprema SDA I IZ. Neću da živim u državi po njihovim mjerilima
Dio teksta sa zvanične stranice: Mjesto registracije: Uprava za poslijediplomske programe, znanstveni blok-2. kat, Sveučilište Nangarhar. Vrijeme prijave: Muškarci od 8 do 11 sati / Žene od 11 do 15 sati. poštovanje Uprava Sveučilišta Nangarhar POVJERITE Univerzitete u Afganistanu
Izvolite link zvanične univerzitetske stranice u Afganistanu. U više tekstova možete pročitati kako pišu o radu studenata i STUDENTICA. http://salam.edu.af/about-us/history Nije svaka vijest dobra ako se ne provjeri. Proguglajte sami univerzitete pa se uvjerite.
E njih stvarno treba istrjebiti. Oni nisu dokucili Islam . U islamu je zena povlastena .
Nece ovo opstati, bice kontrarevolucija
Žene gledaju samo kao rasplodne jedinke i zato se i boje da čim im žensko izađe iz kuće da će neki bivol zaskočiti i silovati. Nisu ljudi pomakli svoju kulturu unaprijed nekih 10.000 godina
Islamski režimi
kad varvati dodju na vlast
Pa nije baš mračno doba. Ni ja ne mogu da završi srednju školu, a roditelji mi nisu mogli ni osnovnu. Jer u mene slab mozak. Išao psihijatrima, džabe. A jarani se poženili, čak i fakultete završili i poslove imaju. Ali, ne žalim. Jer znam da se neka negdje valjda u Srbiji objesila, a završila fax, a druga isto završila, a rovi po smeću. Fazon je naći hobi i bez škole znati zaraditi.
Zločin ateizma.
nuklearke, poravnati sve... jedino ih tako resetovati. Subhan Allah, na šta me tjeraju sa razmišljanjem.
Nažalost, nakon nekih skorašnjih događaja, mislim da nije nemoguće da se nešto slično desi i u Bosni.
Užas 21. Vijek, a oni u srednjem vijeku još
Jebote koji je to olos i iskot od ljudi.
Sjedi Mujo u hladu, na klupi. Naiđe Haso. Što to radiš, ba, Mujo. Sjediš i razmišljaš? Jok, ba, samo sjedim.
Pa ništa što nije očekivano....