Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gotovi ste ! Od sada ste Agresori !!!
uvjek su i bili nego samo sto je sad potvrdzeno!!!!!!!!!
@Raspad (sistema) hahahah koga briga ba? ljudima ce biti interesantno sto je ovaj popio otrov par dana.. i svak o svom poslu se pozabavit.. nece vam nikad niko drzavu napravit
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
AGRESORIZEJSHHNNN.. DZENOCAAAJD.. NEJTO HEEEELJP.. MEJK AS KANTRI.. VI DIZERV IT.. VI AR VIKTIMS KMEEEE
a i ti milanovicu big shit.. jer si isto sisao ovako presude kad su srbima bile
@<!-- Naravno da nije. Ka sto je uspostavljanje RSK bilo velikosrpska agresija na Hrvatsku a uspostavljanje Herceg-Bosne legitimna teznja i pravo hrvatskoga naroda. Na Balkanu svako ima jedan set standarada za sebe a drugi za druge.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Milanoviću dobro ti je došlo možda dođeš na vlast ali te i tvoj SDP odbacuje kao hoštaplera
Hrvatska ne prestaje pričati o prijemu izbjeglica, pomaganju Bosni i Hercegovini a Plenković i Grabar Kitarović prešučuju činjenicu da je u Hrvatskoj vojsci i policiji Hrvatsku branilo oko 25.000 Bošnjaka a da je život u Hrvatskoj položilo oko 1.200 Bošnjaka od ukupno 8.262 branitelja. Ovi podaci sve govore o nevjerovatno visokom procenta bošnjačkih žrtava u Hrvatskoj
Milanovicu koja je veza sdp i hdz-a.Pa casica ljutog made in HAg.
i ovaj "socijaldemokrata ima vremena za jesti qovnq. kome treba tuđa nasreća da na njoj gradi svoju sreću, ovdje se valjda radi o istini. nije im Sarajevo sudilo!
Kratko: Milanoviću ne seri matere ti
Sud pod mandatom Ujedinjenjih nacija, Vrhunske sudije, tužioci, pretresno, žalbeno vijeće, stotine svjedoka, dokazi, unakrsna pitanja, karte, dokumenti, stotinu puta provjeravane optužbe, odbačeno sve što je iole nejasno, godinama se radi na predmetu, i onda se nađu Balkanski SERATORI da komentarišu, sude i nude svoju političku istinu. UN trebaju na crnu listu staviti svaku javnu ličnost koja na bilo koji način komentariše Haške presude!
HAJMO SADA TISUĆU PUTA IZVINJENJE PIČKICEEEEEEEE
Bh muslimanima je prvo teritoriju je branio hvo, zatim su doveli mudzahedine, nakon njih su kmecili Amerikancima nikada se nisu znali sami za nešto izboriti. Svjetski prvaci u kmečanju
Ksd ovako govori tzv. socijaldemokrata, šta očekivati od HDZovaca i raznih ustaških nakaza... Hrvatska je izvršila agresiju na državu BiH i što prije se suočite sa tom činjenicom, to bolje za sve..
Po cemu je bitno njegovo misljenje?
Ma ovi Hrvati stvarno nisu normalni. Gluplje obracanje javnosti onaj jadni Plenkovic nije mogao pripremiti. Koliko li on zna sta cita iz tog pripremljenog teksta? On sve potvrdjuje sto taj Tribunal( naravno politicki sud,sud NATO) je ''zakljucio''. Plenkovic kao da radi za nekoga,naravno bez Srbije ne mogu a da je ne zakace. Frustrirani.
Sad je politika u Sarajevu kriva i ona je osudila ratne zlocince. Pas vam m... bezobraznu
Neserendaj, treba da se uzvinite javno, a tu istu politiku 90-ih vodite i danas
Hebo guzonhe u Sa...neka su żrtve koliko toliko zadovljne. Kad je to guzonha bio žrtva?
Milanoviću, izgledaš mi nekako dehidriran... bil i ti malo nešto popio s nogu?