terenac007
Spol
Ženski
Boja avatara
EE6F3F
Banovan
Da
Registrovan
03.02.2017.
Komentari
401
Komentari korisnika
Vakcinacija da, ali samo kao u Izraelu - oralno, i to samo najkvalitetnije i provjereno. Ne smije se preskakati prirodan ulaz virusa u tijelo i ubrizgavati razna smeća direktno u krv. To je suludo.
Koji je fazon plesat dok ti umire toliko pacijenata dnevno i zarazi se još 10 × više? Bolesno.
Ovim našim je mrsko i plesat, a opet im virus uđe i ''sprida i sazada''
Kako to da sve bogate zemlje, sav svijet u krizi a MMF uvijek ima para? Jedva dočekali krizu da nam prodaju ''pomoć''.
Wow...Kako se lako dogovore preko naših leđa...
U Njemačkoj je pomrlo 2/3 insekata, mobilni internet 4 G im nije bolji nego u BiH a mogu ga napravit 10× boljim. Švabo pametno prolongira i usporavam Znaju da štetno.
Da vam irgeti iz Binga sakupe sadake? Ili možda rudari, čistačice, NK radnici? Zasučite malo i vi rukave, gospodo u bijelim majicama.
I da napomenem: kad bi Radončić uvakufio sve svoje haram zgrade i imovinu (a sigurno da neće), ne bi bio ni do malog nokta Husrev- begu. Haram je to...Pa i pokvaren sat 2× dnevno pokaže tačno vrijeme.
100 000 više stanovnika od C. Gore ima samo Kanton Sarajevo. Hvala komšije, al' da nam je dobre vlasti, mi bi njima slali kanadere.
Ko zapali travu pa izazove požar - 12 g. robije i rješen problem. Ko zapali i ne izazove požar 2000 KM. Nije nikad bilo toliko kosilica trimera, al' ono lijeno da uredi njivu pa zapali 12 sela.