Od danas u Hrvatskoj
0
Zabrana pušenja na javnim mjestima
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba! Dobro covjek sinoc na HRT-u kaze. Dosta je agresivnosti pusaca, jer u prostoriji gdje su dva nepusaca i jedan pusac, ovaj ce zapalit bez obzira sto druga dvojica ne puse. Tkao je bilo do sada e sada je tome dosao kraj. Ako hoces trovat sebe dalje od mene i pusi napolju ili u posebnim prostorijama.
svaka cast. uskoro i kod nas.
joj da hoce i ovo sprovesti kod nas u BiH :D
halo ti :) pa vidis da dole pise FENA sto znaci agencija prenosi a ne sarajevo-x al si glup sunce ti glupo...
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/danas-pocinje-primjena-zakona-o-ogranicavanju-uporabe-duhanskih-proizvoda.html i opet samo copy/paste....stvarno ste profesionalni...niste u stanju izmijeniti bar red rijeci u recenici...i to vam je mrsko
Draga braco Hrvat, sto ste pusili, popusili ste.