Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalan i obrazovan svijet nikada nece dati glas ovakvima!
A realno bolje opcije nemaju.
Šta mislite što je Vučić pobjedio ubjedljivo. Pa frajer je izgradio mostove, autoputeve, bolnice, vozove. Prvi nabavio vakcine još ih djelio dzabe. Davao građanima u par navrata po sto eura. Pa ko je to od njegovih predhodnika ista dao gradjanima. Kad su nama Bakir, Novalic, Komsic ista dali. Pa glasat cu za Nasu Stranku jer su prvi poceli da rjesavaju probleme. Povecali su porodiljama na 1000 primanja, ne treba nista vise ..
Nikom on ništa nije davao, pa nisu njegove pare. Zadužio je Srbiju 17 milijardi eura za 10 godina i dao ih stranim "investitorima" kao subvencije, da bi stvorio privid nekog napretka. Jača je BiH industrija od srpske. Prugu napravila Kina za svoje pare, von na lizing iz CH.
On je dao svojim građanima rudnike, fabriku guma u Boru, pola zemlje je zagadio. Planira dovesti Rio Tinto i dodatno zagaditi Srbiju i otrovati njene građane. A što je najgore, čitav Balkan će ispaštati samo da bi se u Njemačkoj vozala električna auta...
Pa naravno za vrućica glasaju oni koji se kaziprstom potpisuju.
Vucic zadnjih 10 godina ispire mozak penzionerima, pametan. Mladjima prece na shishu otic nego na izbore izaci. Slicno kao i kod nas, SDA/HDZ/SNSD imaju svoje armije polupismenih primitivaca koje je moguce samo nadglasati.
Veliki pad podrske Vucicu u Beogradu i ulazak zelene liberalno-lijeve koalicije pokazuje da je Beograd svijet za sebe u Srbiji, ali predatavlja i pocetak promjena. Od velikih urbanih sredina sve krece da bi se prelilo i na manje.
Garant ljakse iz Laktaša nije glasovao za Picoustog
Ovo ostalo sve Šumadija i Vojvodina u BG-u imaju normalni ljudi
Centristi i stranke desnog centra (kojima pripada Vučić) su znatno oslabile u odnosu na klero-fašističke stranke kakve su npr. Dveri ili Zavetnici, za koje ugl. glasaju mlade generacije Srbijanaca. Očito je da je i ova ruska agresija na Ukrajinu doprinijela da se Srbi radikalizuju. Vjerovatno se nadaju nečemu, Putin im je možda sad prorok, doživjeli su svojevrsnu katarzu.
Sa druge strane, Šešelj i njegovi Radikali nisu ni prešli cenzus. Razlog tome je u činjenici da Šešelj, ma koliko bio nacionalist, nema u sebi osjećaj za religiju. A mlade generacija Srbijanaca smatraju da je za društveni preporod i katarzu potrebno biti i nacionalist i hard core Pravoslavac. Tu prednjače Dveri i pogotovo, Zavetnici. To je kombinacija koju Srbi smatraju bitnim za spas Srpstva. I vjera u Putina, kao vrhovnog Vožda Pravoslavlja.
Htio sam za nekoga navijati u izbornoj noći, a nisam imao za koga.
Realno kakav god da je Vučić bolji je nego sva trojica naših sa svom svojom svitom savjetnika i dupeliz.ca
Porazi u Zagrebu, Banja Luci, Sarajevu i Beogradu bole vise od pobjede na izborima.
jbt zamisli da je na sceni tamo Vucic jedan od normalnijih hahahaha
Slavenska plemena, se nikad nece razvit, jer pola naroda nece da preuzme odgovornost za vlastiti zivot, nego trazi nekog drugog ko ce za njega to cinit, da bi manje mozak koristili. Jednostavno patimo da imamo vodju i da ga slijedimo. Dal to bio rahmetli Tito, Njofra, Slobo, Alija, Draza, Pavelic sve je isto. Zakaci sliku u svaku ucionicu i takmicenje u klimanju glave moze da pocne. Za pola nasih drustava je Anarhija, ostali odose tamo gdje politicari nemaju bozanstven status u drustvu
dok god zapad ne krene da podrzava opoziciju u srbiji i samo sa vucicem komunicirat do tad ce on biti na vlasti.. isto ko u BiH
Jbg glas obrazovanog gradjanina i nepismenog seljaka vrijedi isto, demokratija
Samo po selima glasove dobijaju ko i SDA.
Dragi moji, strahujte za svoje zdravlje već sada. Gomila će nas zaraditi karcinome u najskorije vrijeme. Rio Tinto dolazi!