Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i rat je Bogom dan.
Najjaci smo mi Balkanci, cojk upozorava na svjetski rat a mi se ovdje pljujemo heheh, kao da je rekao nesto sto nije istina. Rusija nece pregovarat, to je cinjenica.
Odosmo svi u sto hiljada .... peršuna! 😉
da znaju pregovarati ne bi ni doslo do ovoga.
Ukraina ulazi u EU samo koji dijelovi malo po malo Ruje im uzimaju teritorije.Kod nas je bar jasna granica
ykrajina ulazi u Eu u utrobi rusije
Jarane, dao bi svasta sa mi imamo jednog Vucica. Taj Vucic je za deset puta dogao ekonomiju i infrastrukturu Srbije za deset godina vlasti. Samo njihovi privredni planovi sa RS na osnovu sporazuma o specijanim vezama dostizu milijardu eura. O kolici novca i investicijama koje Srbija ima a mi nemano ne bih ni trosio reci. A mi? Skrajnuti, nema nad nigdje.
ma da ..to ti je isto ,udjes na silu u moju kucu i zauzmes jedan kat i kazes ,hajde sad bilo je dosta rata ,sjednimo da se dogovorimo sto i kako tj.sto je moje da bude samo moje a sto je tvoje ..?ma neka isto bude moje i dogovoreno hehehhe ..mislim da ovaj put nece proci ..ovaj put gore svi pa onda neka zauzimaju i otimaju tudje
Ma ti otiao u .... kada si se rodio. Svaki roditelj bi se trebao stidjeti djeteta nacionaliste i kretena.
Vucic se nalazi izmedju dvije vatre, koju god stranu da odabere, Putin ce ga se ionako rijesiti preko svojih sluzbi i Srbiji...
Vrlo vjerovatno !
VIJESTI DANA; Rusi u potpunosti zauzeli Sjeverodonjeck. Oslobođeni taoci iz azotare . Mnogo zarobljenih UKR vojnika. Ukrajinska vojska bježi iz Lisičanka gdje se vode ulične borbe.. Englezi to nazivaju profesionalno povlačenje. Stanovništvo Lisičanka neprijateljski raspoloženo prema UKR vojsci. Mađarska diluje rusku naftu. Kalibrisana oblast oko Lavova. Kina izvodi velike pomorske vježbe. Bataljon iz Lavova odbio da ide na ratište u Donbas. Koga zanima šta ova alamunja brblja.
Sad ste našli Srbina da objašnjava svjetsku politiku. Kad već toliko puno zna onda je mogao ispričati Srbiji da je Rusija primila novac od Austrije za aneksiju BiH. A crna ruka (vojska, vlada Srbije) je pokušala da spriječi rusku delegaciju i da je dignu u vazduh kad su dolazili u Beč na potpis dogovora. Brat bratu zabije a kamoli kad nisu braća
Vucic ima definitivno prave informacije koje mu je Dodik prenio sastavsi se sa Putinom na forumu. Tako da vjerujem u ovo sta Vucic kaze,situacija moze eskalirati svaki tren.
To u prevodu znaci da Ukrajina mora prihvatiti mirovni sporazum kako Rusi zahtjevaju .Okupiras teritoriju porusis sve sto je moguce , izgubljeni zivoti civila je najmanja stvar .Ovo je isti scenarijo iz 90 kad ste izvrsili agresiju na BiH samo Ukrajincima treba jedan dejtonski sporazum .Prljava politika blista nad prolivenoj ljudskoj krvi.
obecao putin bosnu i kosovo vucicu, da se ukrajina ne drzi onako dobro protiv rusa, davno bi srbija usla u BiH, to je taj komsiluk...
To Srbima najteze pada sto im je plan propao a znaju da Rusija vise nikad nece imati uticaj na Balkanu kao prije ovog rata. Zato Srbi mrze Zelenskog sto se nije odmah predao da bi mogli nastaviti po planu u Bosni.
To mu dođe kao ono kad se završi sa genocidom onda sjest i pregovarat. Koji si ti snajperista.