Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi ljudi fakat u svojim glavama misle kako će Šumska postat dio Srbije 😂😂😂
U Bosni su bosanski pravoslavci, a ako ih još ima na Kosovu, onda su kosovski pravoslavci. Srbi žive od Subotice do Niša.
Znači, Sandžaklije su Srbi. Srbi koje ste pozvali u BiH zajedno s mudžahedinima i samim time izazvali međunarodnu agresiju na BiH za koju nikad niste odgovarali. Vi muslimani ste se razbahatili u zadnjih 30 godina s fiktivnim naracijama o Bosni. Živjela RS. Šah mat
Dzaba vucicu pricas. Bosna ce uvjek postojati . A kada je neko htio srbe otjerati iz bosne nikad. E ali vi ste uzeli demokratsko pravo drzavi bih da bira presjednika i napravili jednu lakrdiju od drzave na zlocinacki nacin to moras priznati. Zasto vi posmatrate ljude po vjeri i naciji zasto ih ne posmatrate kao ljudska bica planete i onda ce biti mir.
A sta je sa Srbima u Njemackoj, Austriji, Sloveniji, Svedskoj....tamo ih je puno vise nego u BiH entitetu Republika Srpska....i za cuda tamo mogu da zive zajedno i sa siptarima i sa poturicama i sa nacistima...a ko biva u BiH gdje smo vijekovima zivjeli zajedno w tu ne mozemo vise....
Samo tako bidite uz njih al tako imaginarno iz srbiju hahahha
Pa vodi ih u Srbiju kad su srbi, pa tamo budite jedni uz druge... Ne vidim problem...
Ma besku. ac
Kosovo treba tražiti isti ustavni status za Preševsku dolinu u Srbiji, kao što Srbija traži ZSO na sjeveru Kosova, a istodobono da daju ustavni status Bošnjacima Sandžaka, kao što ima rs u Bosni i Hercegovini, isti status dati i Mađarima u Vojvodini, takođe preslikano važi i za Hrvatsku.
Mozes li kako biti i uz mog milojka.
Niko vam ne brani, i trebate. Ali ne razvaljujte države.
Pa zar si mislio da to ne znamo
Nikad tzv rs nece bit ni mjesna zajednica. Nestat ćete onako kako ste i nastali, pa makar za 100 godina. Nikad djeca neće prestat učiti istinu o divljacima koji su razaralo svoju zemlju, koji mrze sve drugačije. Malo vas je i sve manje i pitanje je dana kad ćete počet do Đerdapa bježat i davit se u dunavskom klancu kod Rumunije. To će vam bit vodeni Blajburg.
Nevjerovatno 30 godina poslje Balkanske krvave priče u kojoj je Srbija ratovala sa svima Slovenijom , Hrvatskom , BiH , Kosovom , a sve radi Srpskih ognjista prica je jos uvijek ista. Samo je razlika sto izgleda Srbija vise nije uz Srbe iz HR jer ih jednostavno nema vise.Idiotizam.
Isprazna floskula, jako omiljena svim političarima.
A sta je npr. sa Srbima iz ostalih dijelova svijeta?
Republika Bosna i Hercegovina, čije je zvanično ime od sada Bosna i Hercegov nastavlja svoje pravno postojanje po međunarodnom pravu kao država, sa unutrašnjom strukturom modificiranom ovim Ustavom, i sa postojećim međunarodno priznatim granicama. Ona ostaje država članica Ujedinjenih naroda i može kao Bosna i Hercegovina zadržati članstvo ili zatražiti prijem u organizacijama unutar sistema Ujedinjenih naroda, kao i u drugim međunarodnim organizacijama.
DODIK I VUČIĆ: IMOVINU NE DAMO, NATO-u NE DAMO, OD GASOVODA NE ODUSTAJEMO, OD DODATNIH 500 MILIONA KM IZ FBIH NE ODUSTAJEMO, ali zato ostajemo na svim principima, programima, načelima, projektima i sporazumima potpisanim sa 8-kom.